Demót kapott a Resident Evil 4 Remake!

Demót kapott a Resident Evil 4 Remake!

Végre ki lehet próbálni a várva várt Resident Evil 4 újragondolást!

Rengeteg érdekes bejelentés történt a tegnap esti Capcom Spotlighton: jön a klasszikus GameBoy Advancedre kiadott Mega Man játékok gyűjteménye, bemutatták a Street Fighter 6 egyik új kommentátorát, megjelenési dátumot kapott az Exoprimal, új trailert és release date-et kapott a Ghost Trick: Phantom Detective, valamint jön egy új Monster Hunter Rise DLC, amelyet Sunbreakre kereszteltek el. A legizgalmasabb újdonság viszont a Resident Evil 4 remake-kel kapcsolatos, ugyanis Leon kalandjának újragondolása kapott egy ingyenesen játszható demót!

A Chanisaw Demo névre keresztelt próbaverziót Yoshiaki Hirabayashi, a Capcom és az RE4 producere mutatta be. A videón látszik a klasszikus európai falu, ahol Leon S. Kennedy a fertőzött falusiakkal küzd, annak teljesen felújított gyönyörében és undorában. A demó a játék ezen szegmensében Leonra vadászó zsákfejű láncfűrészes falusiról kapta a nevét, aki szintén feltűnik a trailerben. A Chainsaw Demo viszont különlegesebb az eddigi részek előzetes verzióihoz képest abban, hogy itt nincs időkorlát: addig és annyiszor játsszuk ki a rendelkezésre álló részt, ameddig és ahányszor kedvünk tartja.

A Chainsaw Demo PlayStation 4 és 5, Xbox Series X|S konzolokon, valamint Steamen elérhető, és akár ma is játszhattok a Resident Evil 4 remake-kel! Ne hagyjátok ki az alkalmat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!