Mennyit keres egy skin alkotója? T-R3x3r elárulta

Mennyit keres egy skin alkotója? T-R3x3r elárulta

Volt láda, amiből csak tízezreket kaptak, de sokkal gyakoribb, hogy hatszámjegyű a végösszeg!

A héten két CS:GO közösségi alkotó is feltűnt OhnePixel streamjén, akikkel arról beszélgetett a német streamer, hogy mennyi pénzt lehet keresni a játékba hivatalosan is bekerülő skinekkel. T-R3x3r neve ismerős lehet azoknak, akik játszottak már Vineyardon vagy Frostbite-on Danger Zone-t, esetleg futottak pár kört Calaverán – ezek mindegyike benne volt egy ponton a játékban. Centauri pedig az SG-553 Atlas skin szerzője.

A beszélgetés során volt egy kis zavar azzal kapcsolatban, hogy tényleg beszélhetnek-e az összegekről. De az alkotók megnyugtatták OhnePixelt ezzel kapcsolatban. Valamint hozzátették, hogy a többség csak simán nem akar beszélni róla, de jogilag megtehetik.

„Valószínűleg felfedhetem [a bevételeimet]. A skinkészítőknek is meg van engedve az, hogy elárulják a keresetük. [...] Az egyetlen dolog, amiről nem beszélhetsz, az a számítás. De a végösszeget simán elmondhatjuk. [...] A többiek nem beszélnek erről. Ez olyasmi, mint amikor megkérdezik a fizetésed.” – T-R3x3r

A beszélgetés ezután úgy folytatódott, hogy T-R3x3r példákat hozott, amelyekben az alkotók bevételeit az adott ládák népszerűségével kötötte össze, Centauri pedig megerősítette ezeket az információkat. T-R3x3r szerint a legrosszabbnak számító Hydra ládánál átlagosan 50 ezer dollárt kaphattak az alkotók a skinjeik ritkaságától függetlenül. Viszont a legtöbb láda esetében inkább 400 ezer dollárról van szó skinenként, ami igen drasztikus különbség.

Azt is hozzátették, hogy vannak olyan ládák is, ahol ennek az átlagos összegnek több mint a duplája folyik be – példaként a Clutch ládát hozták fel. T-R3x3r szerint általában az Operation ládák rosszabbul teljesítenek a rendes ládákhoz képest – ezért is annyira rossz a Hydra esetében a bevétel. De ennél mélyebben már nem akart belemenni ebbe. Kitértek még a matricákra is, amelyekről nem tudtak pontos számokat hozni, de tudomásuk szerint ezek sokkal rosszabbak, mint a skines ládák.


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!