Orkok, tündék és a kíméletlen fagy – Három játék is ingyenes Steamen

Orkok, tündék és a kíméletlen fagy – Három játék is ingyenes Steamen

Ugye nem haragszunk meg, ha a fejlesztők hétvégi ingyenes ajánlatokkal bombáznak?

Nyakunkon a jó idő és azzal együtt az irdatlan szélvihar is, ami még a nehézsúlyú ökölvívókat is könnyedén arrébb rakja az utcán. Nehéz így élvezni a tavasz közeledtét, éppen ezért pont kapóra jön, hogy a Steamen három remek játékot is teljesen ingyen játszhatunk a hétvégén! Sőt, ha valamelyik megtetszik, akkor most akciós árakon lehet bezsákolni a programokat.

Kezdésnek kipróbálhatjuk a 2020-as Dungeon Defenders: Awakened c. játékot, ami a klasszikus tower defense játékokat akarta picit tovább gondolni. TPS-nézetből, barátainkkal vállvetve kell helytállnunk a játékban, ami barátságos külsejével a fiatalabb játékosokat is megfoghatja. A játék egész hétvégén ingyenes, március 16-ig pedig 50%-os leértékelés mellett, 12,49 euróért szerezhetjük meg.

Ha kijátszottuk magunkat a Dungeon Defendersben, akkor máris átnyargalhatunk a Frostpunkra. Itt jobb ha megszokjuk, hogy el fogunk bukni, egyszer, kétszer és háromszor is. Feladatunk egy steampunk stílusú város felvirágoztatása, meglehetősen mostoha körülmények között, folyamatosan dacolva a fagyhalállal. Nem egy vidám játék, de izgalmas, kellően mély és hosszú órákra izgalmas. A Frostpunk is ingyenes a hétvégén, március 16-ig pedig 5,99 euróért vásárolhatjuk meg.

Végezetül pedig jöjjön a trió legizgalmasabb darabja, a 2022-es Total War: Warhammer III, a Creative Assembly fantasztikus RTS-játéka. Senkit ne riasszon el a műfaj, a játék akkor is szórakoztató tud lenni, ha amatőr vagy a Warhammer világában és RTS-t is utoljára 15 éve játszottál. Ingyenesen gyakorlatilag kihagyhatatlan a játék, akciósan pedig 40,19 euróba kerül most Steamen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!