A kulisszák mögött: Oyster Bay megalkotása a fejlesztők szemszögéből

A kulisszák mögött: Oyster Bay megalkotása a fejlesztők szemszögéből

Tudd meg, hogy milyen folyamatok vezettek az új WoT térkép, Oyster Bay megalkotásához.

Napsütés, homok és tenger. Egy tökéletes trópusi paradicsom, amely számtalan lehetőséget tartogat. A felderítő küldetésből érkezett ez a gyöngyszem: tekintsük most meg az Oyster Bay pálya készítését!

K: Sok játékos úgy gondolja, hogy az Oyster Bay csodálatos tájjal rendelkezik. Hogyan készült a táj? Például a sziklák, a tengerpart és a vulkán.

V: Sok olyan modellt használtunk fel, amely modern fotogrammetriai technológiával készült. Ennek köszönhetően a minőségük és a részletességük is jobb lett. Megörökítettük a kívánt tájképi elemeket, és hozzáadtuk őket a pályához.

K: Észrevettünk egy ágyút, amely folyamatosan tüzel a tengerparton. Vannak még további érdekességek, amelyekre érdemes odafigyelni?

V: Egy kitörni készülő vulkán a pálya szimbóluma. Továbbá láthatunk a sziklák között egymást üldöző vagy bunkerbe zuhanó repülőgépeket is.

K: Az Oyster Bay melyik részét volt a legnagyobb kihívás megalkotni?

V: Az egész pálya egy kihívást jelentő kísérlet volt a fejlesztőcsapat számára. A legtöbb munkát igénylő terület azonban a kikötő volt. A helyszínt és a vizuális stílust is többször megváltoztattuk.

K: Hogyan küzdötte le a csapat az Oyster Bay készítésével járó kihívásokat?

V: Az Oyster Bay egy különleges pálya. A helyszín és a méret teljesen egyedülálló a játékunkban. Ez rengeteg munkát igényelt tőlünk a prototípusok, az új modellek, a textúrák készítése és tesztelése során.

Hogy alkalmazkodjunk az új körülményekhez, sokat kísérleteztünk.

K: A felderítő küldetés után milyen munkálatok folytak az Oyster Bayen? Voltak lényeges változások a pályán?

V: A felderítő küldetés után gyakorlatilag semmilyen komolyabb játékmenetbeli változtatást nem hajtottunk végre, a látványt azonban erősen modernizáltuk. A pálya alapötlete (a sziget) megmaradt, de a helyszínt élethűbbé tettük. Egy stratégiai szempontból fontos, második világháborús sziget teljes infrastruktúráját alkottuk meg, és az egyik helyszínt kikötővé alakítottuk.

A kikötő

K: A felderítő küldetés során a játékosok úgy értékelték, hogy az Oyster Bayen minden tankosztály számára van lehetőség taktikázni. Tudnál mondani valamit a pályaegyensúly kialakításáról?

V: A pálya létrehozásakor az egyik fő szempont az volt, hogy a nagy méret és forma miatt minden járműosztály számára változatos játékmenetet lehessen elérni. A korábbi pályák tapasztalatai alapján megértettük, hogy az egyes járműosztályok játékosai milyen játékmenetet kedvelnek, és ezt az új környezetben is megvalósítottuk.

A fenti képre kattintva galériánkban további játékbeli fotókat tekinthetsz meg az új térképről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.