CoD: Hurrikánként söpörhetünk végig a pályán ezzel a loadouttal!

CoD: Hurrikánként söpörhetünk végig a pályán ezzel a loadouttal!

Az egyik legsebesebb SMG az MW2-ben, de hogy lehet tényleg szélvihart kovácsolni az FSS Hurricane-ből?

Az SMG-k, vagy géppisztolyok talán még az Assault Rifle-öknél is népszerűbbek a Call of Duty szériában, és ez a Modern Warfare 2-ben sincs másképpen. Ennek oka a pörgős játékmenetben rejlik, ugyanis a folyamatos rohangálás, jumpshotolás, egyes előző játékokban pedig akár jetpackhasználat miatt egy magas tűzrátával, sebzéssel és mobilitással rendelkező puskák mindenki számára csalógatóak. Az FSS Hurricane SMG az MW2 első szezonjában került a játékba, azonban sokan elsiklottak felette. Ez egy végzetes hiba, hisz a fegyver nagyon erős tud lenni – főleg ezzel az összeállítással!

Az FSS Hurricane még az SMG-k között is villámgyorsnak számít. ugyanis az egyik legjobb mobilityvel rendelkezik a rendelkezésre álló fegyverek közül. Ezzel könnyedén meg tudjuk lepni az ellenfeleinket, viszont alapesetben csak közelről, hisz a bullet velocity és a sebzés nem tartozik a Hurricane előnyei közé – azonban a nagy tárjának és könnyen irányítható visszarúgásának köszönhetően nehéz vele célt téveszteni, ha lőtávon belül érünk. Egy jó loadouttal pedig még a gyenge pontokon is lehet segíteni, azonban a CQB halálosságot is lehet boostolni, én pedig inkább ebbe az irányba vinném el a Hurricanet.

A legjobb FSS Hurricane loadout:

  • Muzzle: XTEN RR 40
  • Laser: FSS OLE-V Laser
  • Optic: Slimline Pro
  • Underbarrel: FSS Sharkfin 90
  • Rear Grip: Sakin ZX Grip

Az XTEN RR 40 hangtompító egyrészt elrejt minket a minimapon, másrészt olyan statisztikákat erősít, mint a damage range és a bullet velocity, hogy távolabbról tudjunk elbánni az ellenséges Operátorokkal, valamint a recoil controlt is tovább javítja. A Sakin ZX és a fegyverhez tartozó FSS Sharkfin is ezeken a területen játszik szerepet, míg az OLE-V lézertől a mobilitásunk nő. Az Optic természetesen egyéni preferencia, nekem viszont a Slimline Pro jött be a legjobban.

Ezekkel a tartozékokkal az FSS Hurricane egy igazi közelharci pusztítóvá válik. Bár pár attachmentet nem használhattok Rankeden, kis változtatással a ladderren is hurrikánná tudtok változni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc SMG-tek?