PS4-re és PS5-re is megjelenhet még a következő The Last of Us

PS4-re és PS5-re is megjelenhet még a következő The Last of Us

Már megint egy álláshirdetés árulkodik. A Naughty Dog hamarosan több részletet is elárulhat.

Egy új álláshirdetés a Naught Dog weboldalán arra utal, hogy a The Last of Us többjátékos verziója PS5-re és PS4-re is érkezhet. Ugyanis a többjátékos minőségbiztosítási tesztelőt kereső álláshirdetésben az áll, hogy a jelentkezőnek "PS4 és PS5 rendszerekkel kapcsolatos szaktudással" kell rendelkeznie, ami alapján a The Last of US Multiplayer egy cross-gen játék lesz. Természetesen ez csak akkor állja meg a helyét, ha a hirdetés a The Last of Us Multiplayerre vonatkozik. Ez pedig az összes The Last of Us-rajongó számára jó hír.

Egyrészt a 2022-es Summer Game Fest során Neil Druckmann társelnök elárulta, hogy a projekt az elmúlt két évben már fejlesztés alatt állt és megígérte, hogy 2023-ban sokkal többet is megmutatnak majd a játékból. A két információ tényleg azzal kecsegtet, hogy valamikor idén hallani fogunk a The Last of Us multiplayeréről és inkább előbb, mint utóbb.

A Sony előrejelzése szerint a PS5 eladásai a 2023-as pénzügyi év során exponenciálisan növekednek, és mintegy 30,5 millió darabot adnak majd el. Összesen ez a szám 2024 márciusára már 68 millió eladott példány lesz. Ekkora piac mellett a fejlesztési költségek miatt valószínűleg hamarosan életképtelenné válik a Sony számára, hogy játékokat adjon ki a PS4-re. Tehát, ha PS4-re is érkezik a TLoU spin-off, akkor arról hamarosan többet kellene megtudnunk. Egyelőre olyan információk vannak róla, hogy valamiféle Battle Royale lehet, legalábbis a The Last of Us 2 adatai alapján ez valószínűsíthető. Persze ez a fejlesztés során változhat, így pontosabbat csak a Naugthy Dog bejelentései után tudhatunk meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!