Az első japán tankvadász: Ho-Ni bemutató

Az első japán tankvadász: Ho-Ni bemutató

A World of Tanks új tier V-ös japán tankvadásza, a Ho-Ni meglehetősen ígéretesnek tűnik első ránézésre.

A World of Tanks hamarosan bemutatja az új japán tankvadász ágat, aminek különleges jellemzője, hogy meglehetősen vastag páncélzattal és hatalmas lövegekkel rendelkeznek, amik AP átütési érték szempontból túltesznek bármely riválison. A Wargaming nem is olyan régen mutatta be a fejlesztési tervek videójában, hogy mégis mire képesek ezek az új egységek, amik közül cikkünkben a tier V-ös Ho-Ni mutatkozik be.

Ez a japán tankvadász még nem rendelkezik erős páncélzattal, a teste épp csak eléri a 25 milliméter vastagságot, ráadásul 420 HP-ja miatt könnyedén elintézhetik. Végsebessége 40 km/h és fajlagos teljesítménye 16,1 LE/t értékkel átlagosnak tekinthetőek. A 75 milliméter főfegyverzet 130 sebzést képes átlagosan kiosztani lövésenként, ami alap lőszerrel 160 mm, míg prémium lőszerrel 195 mm vastag páncélzat leküzdésére teszi alkalmassá.

Ez a tankvadász rendkívül jó álcázási értéket kapott, ami ezzel a fegyverzettel ideális mesterlövésszé teszi. A Ho-Ni egy kivétel a japán tankvadászok ágán, hiszen inkább nyújtja a tipikus páncélvadász élményt, mint a nehéz tank élményt, amivel az ág magasabb szinteken szolgál majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.