A Wargaming teljesen újradolgozta Mountain Pass térképet

Hamarosan talán az éles szerverre is megérkeznek a Mountain Pass térképét érintő pályamódosítások. 

A World of Tanks fejlesztői számos térképet dolgoztak újra az elmúlt hónapokban, azonban a munkálatok az idő előrehaladtával csak még kiterjedtebbé váltak, így Mountain Pass is megkapta a maga módosításait. A térkép alapvetően fog megváltozni, ráadásul még inkább kedvez majd azoknak a tankoknak, amik hull down pozícióban vannak igazán elemükben. 

A Wargaming a térképen összesen tizenegy főbb területet módosított, amikből jól látszik, hogy főképp a déli csapat esélyeit szeretnék javítani. Normál esetben az egyes ponton aligha lehet hatékonyan rálátni az ötös és hatos területekre, ráadásul utóbbi kettő jelenleg halálzóna a lassabb tankok számára. A módosítások továbbá a hídra és a térkép bal oldalsó területére koncentrálódik. Mindkét esetben több fedezéket nyújt majd a terület, amit a terepviszonyok megváltoztatásával, illetve több szikla hozzáadásával értek el a fejlesztők.

A fenti képre kattintva nemcsak az újradolgozott minimapot tekinthetitek meg közelebbről, de az elsőbb képen szereplő területekről is teljesebb képet kaphattok galériánkban.

Ti hogyan ítélitek meg a pályát érintő módosításokat? Sikerült a megfelelő módon hozzányúlnia a fejlesztőknek a pályához?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.