FIFA 23: Szupersztárok kerülhetnek be holnap a Hét csapatába

FIFA 23: Szupersztárok kerülhetnek be holnap a Hét csapatába

A jó teljesítmény ezen a hétvégén sem volt ritka. Ismét szupersztárokra számíthatunk a hét csapatában.

Holnap érkezik a 20. Team of the Week a szezonban, most is igazi szupersztárok felbukkanására számíthatunk. Némileg javult a promóció az elmúlt néhány hétben, előfordultak használható lapok köztük, reméljük ez most sem lesz másképp. Lássuk, kiket várunk a holnapi TOTW-keretben.

Nem minden esetben lehet érteni a logikát az EA döntései mögött, előfordul, hogy valaki mesterhármassal se kerül be, más pedig gól és gólpassz nélkül igen. Persze nem csak ez határozza meg, hogy ki játszott jól vagy épp rosszul, de egy könnyen mérhető szám, és a végén mégiscsak ez dönti el a meccseket. Ezen a héten is láttunk remek teljesítményeket, mesterhármast is, reméljük TOTW-tagságot ér.

Ő nem más, mint a Lille csatára, Jonathan David, aki háromszor is bevette a Lyon kapuját. Holtversenyben vezeti a góllövőlistát a kanadai támadó, idén már a TOTW5, a TOTW12 és a TOTW16 tagja is volt. Rajta kívül három gólban vett részt Leandro Trossard, aki egy félidő alatt adott három gólpasszt a Fulham ellen, Denis Bouanga, aki két gólt és egy gólpasszt jegyzett és Craig Goodwin, aki egyszer zörgette meg a hálót és kétszer készített elő. 

A két gólban részt vevők között hatalmas sztárokat találunk. Az első bayernes gólját szerző Joao Cancelót, a Tottenham rekorderét, Harry Kane-t, a Lyon ászát Alexandre Lacazetette-et vagy épp a duplázó Benjamin Pavard-t.

Rajtuk kívül még elé valószínű Bartłomiej Drągowski, Éder Militao, Adrien Rabiot, Raphael Guerreiro, Mateo Kovacic, Amir Rrahmani, Nuno Santos, Loïs Openda szereplése is. Persze nem biztos, hogy mindenki az kezdő tizenegyben kap helyet, de a 23 fős keretben valószínűleg felbukkanak.

Te kit látnál mindenképpen a legjobbak között?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!