Gameplay trailert kapott a Tron: Identity

Gameplay trailert kapott a Tron: Identity

Kevesebb, mint egy hónap van vissza a TRON: Identity megjelenéséig!

Új gameplay trailer jelent meg a Bithell Games által feljesztett TRON: Identity nevű vizuális történet/detektívjátékhoz! Az előzetesben végre láthatjuk az 1982-es film alapján készülő játék menetét, a világot, valamint egy két karaktert és dialógust is bemutattak a fejlesztők!

A videóban pár képsort láthatunk, valamit dialógusopciókat, ugyanis ahogy fentebb olvasható, a TRON: Identity egy sztori játék lesz, amelyben nem igazán találkozhatunk majd akcióval. A játék során a TRON világába csöppenünk, egy olyan Hálóra, amelyet az alkotója elhagyott, és amelybe a Felhasználók sem avatkoznak bele – és ahol egy példa nélküli bűntettet követtek el. A játék során Query, egy detektív program bőrébe bújunk, akivel fel kell göngyölítenünk az ügyet, közben pedig lehet a világról, valamint magunkról is többet tudunk meg.

A játék a döntésekről szól, ugyanis ahogy a videóban látszik, szinte csak képekből és választható beszélgetésekből áll majd a TRON: Identity. Ebből kifolyólag a döntéseink nagyban befolyásolják majd a sztorit, amelynek rengeteg jó és rossz végkimenetele is van. A játékban szinte minden karaktert magunk mellé állíthatunk, vagy akár magunk ellen is fordíthatunk, így navigálva a TRON univerzum intrikált világában.

A TRON: Identity PC-n a Steamen keresztül, valamint Nintendo Switchen lesz elérhető április 11-től. Bár a játékhoz nem kell acélos hardver, mivel tényleg csak a szöveg lesz a lényeg, valamibe biztos kerül majd – azt azonban nem tudjuk mibe, hisz sem a Steam oldalon, sem a Nintendo Store-ban nincs ár feltűntetve a program mellett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!