Hamarosan új Loot Boxok válnak elérhetővé a World of Tanksben

Szent Patrik napja alkalmából egy különleges esemény indul, ahol rejtett kincsek, különleges harci küldetések és a Zöld lámpa játékbeli esemény vár rád!

A Zöld lámpa esemény során smaragddobozokat szerezhetsz majd a játékbeli és a Prémium boltból, így esélyed lesz megkaparintani a ritka járműveket. Minden 50. doboz egy garantált járművet tartalmaz.

Március 16. és március 20. között a nap első győzelmére 5× XP bónusz lesz érvényben, illetve számos kedvezményt elérhetsz majd a következőkre: kifejleszthető járművek, prémium járművek, felszerelések, fogyócikkek, testreszabási elemek, szabad XP átváltási arány.

Akciós időszakot szervezünk mindennap március 16. és március 20. között, 18:00 órától (CET) 22:00 óráig (CET). Az akciós időtartam során a következő bónusz lesz aktív: +200% legénységi XP az első és a harmadik napon vagy +50% XP a második és a negyedik napon.

Rejtett kincsek

A Rejtett kincsek eseményt március 16. és március 22. között érheted majd el. Ha részt szeretnél venni a kincsvadászaton, csak jelentkezz be az eseményoldalon a World of Tanks-adataid segítségével. Mindennap 5 csempét fordíthatsz fel a 25 csempéből álló mezőből, jutalomként pedig egy különleges bónuszkódot szerezhetsz. A felfordított csempéktől függően különböző jutalmakat szerezhetsz majd. Az esemény első napján egy nap WoT prémium fiókot, a második napon egy Képzési útmutatót, a harmadik napon pedig egy új 2D-stílust kapsz majd garantált jutalomként.

Harci küldetések

  • Az akciós időszak során elérhető – mindennap március 16. és március 20. között, 18:00 órától (CET) 22:00 óráig (CET) – megismételhető Sok szerencsét küldetésekkel extra XP-t és legénységi XP-t szerezhetsz jutalomként.
  • Szerencsés nap néven futó küldetések egész nap elérhetőek lesznek március 16. és március 22. között, és akár 7 alkalommal is teljesítheted őket naponta. Az ezekből a küldetésekből szerezhető WoT-bélyegeket beválthatod stílusokra, matricákra, emblémákra, személyes tartalékokra, fogyócikkekre és egyéb más jutalmakra a depód Homefront utánpótlás fülén belül.

Zöld lámpa és smaragddobozok

A Zöld lámpa esemény során (március 16. 5:30 (CET) és március 22. 5:30 (CET) között) smaragddobozokat vásárolhatsz majd a játékbeli boltból és a Prémium boltból, ezekre a dobozokra pedig egy 500-as napi vásárlási limit fog vonatkozni. A dobozok csomagokban érkeznek: 5, 15, 50 vagy 75 dobozt és ugyanennyi 5× XP-t adó harci küldetést tartalmaznak majd.

Minden smaragddoboz a következőket tartalmazhatja:

  • A 9 ritka prémium jármű egyike (2%-os eséllyel)
  • A 10 ritka 2D-stílus egyike (10%-os eséllyel)
  • Egy Legénységi könyv vagy egy férfi harckocsizó Bajtársak nulladik készséggel (25%-os eséllyel)
  • A következők egyike: WoT prémiumfiók-napok, személyes tartalékok, kredit vagy egy 5× XP-t adó harci küldetés (100%-os eséllyel)

Minden 50. kinyitott smaragddobozból garantáltan kapni fogsz egy prémium járművet a 9 elérhető harckocsiból (lásd fent). Ha az 50. doboz kinyitása előtt szerzel egy járművet, akkor a számláló alaphelyzetbe áll. A smaragddobozokból csak olyan járműveket szerezhetsz, amelyekkel még nem rendelkezel. Amennyiben már rendelkezel mind a 9 járművel, a következő kinyitott jármű helyett a harckocsi értékének megfelelő aranyat fogsz kapni.

Az esemény végével a ki nem nyitott smaragddobozaidat automatikusan kinyílnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.