Az új japán tier VI-os tankvadász: Type 95 Ji-Ro bemutató

A Type 95 Ji-Ro alighanem a legérdekesebb játékstílust teszi lehetővé az ágon.

A World of Tanks hamarosan bemutatja az új japán tankvadász ágat, aminek különleges jellemzője, hogy meglehetősen vastag páncélzattal és hatalmas lövegekkel rendelkeznek, amik AP átütési érték szempontból túltesznek bármely riválison. A Wargaming nem is olyan régen mutatta be a fejlesztési tervek videójában, hogy mégis mire képesek ezek az új egységek, amik közül cikkünkben a tier VI-os Type 95 Ji-Ro mutatkozik be.

Ez a japán tankvadász szakít a kisebb tierek a bokorban rejtőzködő stílusával, hiszen a 250 milliméter vastag front páncélzata lehetővé teszi, hogy közvetlenül vegye fel a harcot a legerősebb nehéz tankokkal szemben. A főfegyverzet hátránya a relatív alacsony átütési értékek normál és prémium lőszerrel, hiszen 175 milliméter átütési értékkel sok rivális tankkal szemben nehezen tudja majd érvényesíteni 300 sebzését.

A Chi-To SP további hátránya a meglehetősen gyenge motorteljesítménye, ami csupán 290 lóerőre rúg, tehát 40 km/h végsebességét feltehetően csak lejtőn lefelé éri majd el. Ez a tankvadász még egy komoly hátránnyal rendelkezik, ami a fenti képen is kimondottan szembetűnő. Ez pedig nem más, mint a hatalmas kupola, ami önmagában teszi semmissé a 250 milliméter páncélzatot azokkal az ellenfelekkel szemben, akik minimális szinten ismerik a World of Tanks játékmechanikáit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.