CoD: Így unlockold az MW2 legújabb marksman puskáját!

CoD: Így unlockold az MW2 legújabb marksman puskáját!

A tegnapi Season 2 Reloaded frissítéssel rengeteg új tartalom került az Infinity Ward lövöldéjébe, többek között egy új marksman puska, amit így tudtok megszerezni!

Tegnap érkezett meg a várva várt Season 2 Reloaded frissítés a Call of Duty: Modern Warfare 2-be. Ezzel az update-tel rengeteg újdonság várt elérhetővé mind a multiplayer mind a Warzone világába, azonban a CoD mindkét módja egy új marksman puskával, a Tempus Torrenttel lett gazdagabb!

A fegyver hivatalos leírása szerint egy átütő erővel rendelkező DMR, amely az M4 platform része, és amelynek magas bullet velocityja miatt a türelmes játékosok kezében egy igazi szörnyeteggé változik. Azonban az Activision elárulta, hogy mivel ez nem egy "igazi" mesterlövész puska, hanem egy félautomata marksman rifle, a két lövéses killek lesznek a gyakoriak, kivéve akkor, hogyha valakit középtávról fejbe tudunk lőni. Bár a Tempus Torrent fire rate-jét egész magasra fel lehet tornázni, azért érdemes az Overkill perket és egy közelharci puskát, például egy SMG-t vagy egy Shotgun párosítani vele.

Annak ellenére, hogy a Tempus Torrent nincs a Battle Pass mögé zárva, kicsit körülményes a megszerzése, ugyanis Weapon Challenge-eket kell teljesíteni ahhoz, hogy elérhetővé váljon a puska a Gunsmith-nél. A kihívás az, hogy szerezz 25 Double Killt marksman puskákkal, amelyet mind MW2 multiplayerben, mind Warzone-ban teljesíthetünk, ám multi kisebb pályáin jóval több fraget tudunk szerezni, így talán célszerű ezt az utat választani. A Double Kill pontos paraméterei minden CoD-ban változott legalább egy kicsit, viszont MW2-ben is annyi a feladat, hogy gyorsan lőjünk le két ellenfelet. Ehhez egy magas tűzelési rátával rendelkezi Marksman Rifle és egy kis pálya a leggyorsabb mód, tehát azt javaslom, hogy a Shipment/Shoot House 24/7 listán egy attachmentek terén kimaxolt EBR-14-t válasszatok, ugyanis ezzel a fegyverrel elég könnyű több killt szerezni kevés időn belül.

A fegyvernek két alternatív unlockolási módja is van: egyrészt a türelmetlen játékosok megvehetik a Tempus Torrentet tartalmazó Store Bundle-t, azok akik pedig sem fizetni, sem Double Killelni nem szeretnének, a DMZ-ben találhatnak egyet az új marksman puskából, és ha ki tudnak vele vonulni, akkor mindenhol elérhetővé válik a puska.

A lényeg viszont az, hogy minél gyorsabban próbáljátok meg megszerezni, ugyanis a Tempus Torrent egy nagyon erős fegyvernek tűnik az eddig látott klippek alapján. Jobb alkalom pedig nem is adódhatna erre, hisz március 16 és 20 között ingyenesen játszható a Call of Duty Modern Warfare 2 multiplayer módja!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?