Hirdetés

Remnant 2: Trailert kapott az ember legjobb barátja!

A nyáron érkező játékról egyre többet tudunk, a Gunfire Games pedig egy újabb kasztot mutatott be a tegnapi nap folyamán!

Hirdetés

A Dark Souls első részének 2011-es megjelenése óta már több, mint 10 év telt el. Ezalatt a From Software játékok a világ egyik legnépszerűbb szerepjátékaivá váltak – olyan népszerűek lettek, hogy egy új műfajt alkottak, az ilyen soulslike-ok pedig a Dark Souls, a Bloodborne és az Elden Ring esszenciáját próbálják megragadni. Ebbe a kategóriába tartozott a 2019-es Remnant: From The Ashes, a Gunfire Games RPG-je, amely egy egyedi csavart tett a Dark Souls formulára: mi lenne, ha puskákkal lehetne írtani az (ebben az esetben kicsit befásult) élőholtakat?

Bár a Remnant: From The Ashes nem nyert Game of the Yeart, egy remek soulslike volt, főleg akkor, ha co-opban játszottunk a barátainkkal. Tavaly év végén jelentették be, hogy érkezik a széria második része, a Remnant 2, amelyről már rengeteg információnk van:

  • Azt még nem tudjuk, hogy napra pontosan mikor, viszont idén nyáron érkezik meg a játék PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re,
  • A sztori kapcsolódni fog az első részhez, de lényegében egy új történettel találkozunk,
  • A Remnant 2-ben is lesz Gear System, melee és ranged combat, valamint co-op, emellett a random generált dungeonök is visszatérnek,
  • Azonban az első részhez képest változik a class rendszer, a helyét az Archetype-ok veszik majd át.

A Remnant 2 fejlesztői csapata pedig tegnap osztott meg egy trailert az egyik ilyen Archetype-ról, a Handlerről, amelynek az első részben is elérhető kutyus a fő képessége:

A videóban látszik, hogy a négylábú barátunk egyedül is megállja a helyét, együtt azonban megállíthatatlanok lesznek a Handlerrel. Több képességet és támadást is bemutat a trailer, a végén pedig úgy látszik, hogy a német juhász a karakterünk halála esetén egyedül is folytatja a harcot, sőt, akár fel is tud minket éleszteni egy pár nyalás formájában.

Ahogy fentebb olvasható, a Remnant 2-nek egyelőre még nincs kiadási dátuma, az viszont biztos, hogy idén érkezik – reméljük minél hamarabb!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Ti játszottatok a Remnant: From The Asheszel?

Hirdetés