Kedvezmények, bónuszok, boldog óra küldetések és dropok Szent Patrik napja alkalmából!

Kedvezmények, bónuszok, boldog óra küldetések és dropok Szent Patrik napja alkalmából!

Használd ki a küldetéseket és a kedvezményeket, szerezz aranyat és kreditet, és ne maradj le a különleges Twitch-dropokról sem!

Ünnepeld Szent Patrik napját tankokkal! Március 16-tól március 20-ig kihasználhatod a különleges XP-átváltási aránytbónusz XP-t gyűjthetsz, és lecsaphatsz a kedvezményes játékbeli tárgyakra, köztük például testreszabási elemekre, felszerelésekre, normál VI-X-es szintű járművekre és még megannyi másra. De nem is lenne teljes Szent Patrik napja a boldog órák nélkül. Mi minden napra négy órán át tartó boldog órákkal készülünk, amelyek alatt küldetéseket teljesíthetsz, hogy még több bónusz és legénységi XP-t szerezz! Na és persze lesznek Twitch-dropok is...

Hihetetlen átváltási arány XP-ről szabad XP-re

Elérhető március 16-a reggel 6 órától március 20-a reggel 6 óráig. A szabad XP egy különleges, univerzális XP-típus. Felhasználható normál járművek és modulok kifejlesztésére, valamint gyorsított legénységképzésre is. Minden csata után a megszerzett XP 5%-át szabad XP-re váltjuk. Sőt, az elit és prémium járműveken szerzett XP is átváltható szabad XP-re. Használd ki az extra nagy kedvezményt az XP szabad XP-re való átváltására (1 arany = 25 helyett 40 XP), és oldj fel modulokat és normál járműveket kedvezményesen!

XP-bónuszok és kedvezmények

Elérhető március 16-a reggel 6 órától március 20-a reggel 6 óráig.

  • 5× XP a nap első győzelemére

  • 50%-os aranykedvezmény a testreszabási elemekre

  • 50%-os kreditkedvezmény a felszerelésekre

  • 50%-os kreditkedvezmény a fogyócikkekre

  • 30%-os kreditkedvezmény a normál VI-VII-es szintű járművekre*

Nem vonatkozik a Semovente M41, Semovente M43 Bassotto, SMV CC-56, SMV CC-67, Controcarro 1 Mk. 2, Controcarro 3 Minotauro, BZ-58, BZ-166, BZ-68 és BZ-75 tankra.

  • 15%-os kreditkedvezmény a normál VIII-X-es szintű járművekre*

Nem vonatkozik a Semovente M41, Semovente M43 Bassotto, SMV CC-56, SMV CC-67, Controcarro 1 Mk. 2, Controcarro 3 Minotauro, BZ-58, BZ-166, BZ-68 és BZ-75 tankra.

Twitch-dropok

Az esemény keretében egy egyedi fizetőeszközt, WoT-bélyeget szerezhetsz a speciális Szerencsés nap küldetések teljesítéséért, de Twitch-közvetítések nézésével is kaphatsz extra bélyegeket. Kövesd bármelyik közösségi közreműködőnk közvetítését, mert mindegyiküknél engedélyezve lesznek ezek a különleges Twitch-dropok. Minél tovább nézed a részt vevő csatornák egyikét, annál több bélyeget kapsz. Ha összesen négy óráig követed a közvetítést, összesen 9 bélyeget kapsz, amelyekkel tárgyakat vásárolhatsz a speciális játékbeli boltban. A boltba való belépéshez a Garázsból egyszerűen csak menj a Depóba, és nyisd meg a Szent Patrik Homefront utánpótlás szekciót. A bolt március 16. 06:00 (CET) és március 24. 06:00 (CET) között tart nyitva.

  • 90 perc után (garantált drop): 2 WoT-bélyeg
  • 150 perc után (garantált drop): 2 WoT-bélyeg
  • 240 perc után (garantált drop): 5 WoT-bélyeg

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.