Nyisd ki a Szent Patrik-napi smaragddobozaidat!

Nyisd ki a Szent Patrik-napi smaragddobozaidat!

A Wargaming már nemcsak novemberben és decemberben, de márciusban is loot boxokba rejti az új prémium tankokat.

A Zöld lámpa esemény során (március 16. 5:30 (CET) és március 22. 5:30 (CET) között) smaragddobozokat vásárolhatsz majd a játékbeli boltból és a Prémium boltból, ezekre a dobozokra pedig egy 500-as napi vásárlási limit fog vonatkozni. A dobozok csomagokban érkeznek: 5, 15, 50 vagy 75 dobozt és ugyanennyi 5× XP-t adó harci küldetést tartalmaznak majd.

Ezeket találhatod a smaragddobozokban:

  • Garantáltan kapsz: WoT prémiumfiók-napokat, személyes tartalékokat, kreditet vagy egy harci küldetést 5× XP-ért
  • Lehet, hogy kapsz: egy legénységi könyvet vagy egy férfi harckocsizót Bajtársak nulladik készséggel
  • Lehet, hogy kapsz: egyet a 10 ritka 2D-stílus közül
  • Lehet, hogy kapsz: egyet a 9 új/ritka prémium jármű közül
  • Minden 50. kinyitott doboz után garantáltan megkapod a kilenc prémium jármű egyikét. Ha kapsz egy járművet az 50. doboz kinyitása előtt, akkor a számláló alaphelyzetbe áll.
  • Csak azokat a járműveket kaphatod meg, amelyek még nincsenek a garázsodban. Ha már rendelkezel mind a kilenc járművel, a következő kinyitott jármű helyett a harckocsi értékének megfelelő aranyat fogsz kapni.

A smaragddobozokban található 2D-stílusok

A smaragddobozok a 10 ritka 2D-stílus egyikét is magukban foglalhatják. A következő kinézetek történelmileg nem hitelesek, és +4%-os álcázási bónuszt biztosítanak a páncélvadászoknak: +3%-ot a könnyű és közepes harckocsiknak és +2%-ot a nehéz tankoknak és az önjáró lövegeknek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.