Jön az új WoW-gyilkos, a Pax Dei!

Jön az új WoW-gyilkos, a Pax Dei!

Az új MMO minden platformon játszható lesz, nem csak PC-n!

Ambiciózus projektet jelentett be az európai Mainframe Industries: egy olyan MMO-n dolgoznak, amely ötvözi a Rust bázisépítését, az EVE Online politikai rendszerét, az Ark: Survival Evolved gyűjtögetését és a The Elder Scrolls 5: Skyrim érzetét az Unreal Engine 5-val, hogy az összetevőkből létrejöjjön a tökéletes World of Warcraft-gyilkos, a Pax Dei!

Thor Gunnarsson, a Mainframe Industries igazgatójának elmondása alapján a Pax Dei gerincét a gyűjtögetési és a kraftolási rendszer adja, ugyanis a világban mindent a játékosoknak kell összegyűjtenie, felépítenie és kovácsolnia. "Minden, amihez hozzáférése lesz a játékosoknak, más játékosok által lesz elkészítve." mondta a CEO. A játék másik központi eleme a felfedezés, ugyanis szó szerint ki kell taposni az utakat az egyes települések között. A játékosok a Heartland nevű barátságot területen kezdenek, azonban ahogy egyre több területet járnak be, egyre keményebb körülményekkel kell megbírkózniuk.

Emellett a világ történetének megismerése is fontos részét képzi majd a Pax Deinek: a játékosoknak kutatnia kell majd a titkokért, azonban a fejlesztők elmondása alapján megéri majd a kéziratok és vésett vázák felkutatása. A harcrendszert egyes videók és beszámolók alapján a Skyriméhoz lehetne hasonlítani, olyan sebzésszámlálókkal, mint a Borderlands széria. A grafika az Unreal Engine 5-nak köszönhetően természetesen gyönyörű, jócskán felülmúlja a jelenleg elérhető MMO-k látványvilágát.

Bár már rengetegszer hallottuk, hogy jön a "WoW-gyilkos", amely a következő 10 évben az MMO-k királya lesz, a Pax Deinek tényleg van esélye a trónbitorlásra, ugyanis az EVE Online, a Blizzard, a Ubisoft, a Rovio és az Alan Wake-ért felelős Remedy egykori fejlesztői gyűltek össze a Mainframe csapatába. A "szociális sandbox" játékot elsőkörben PC-re adják ki, de a cloud rendszerek segítségével minden platformon szeretnék elérhetővé tenni – igen, még telefonon is! Az alfa verzió Gunnarsson szerint már nincs messze, így figyeljétek a Pax Dei Steam oldalát a további hírekért!

Ha pedig szeretnétek nyerni egy szintén gyönyörű és izgalmas Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor vegyetek részt az Esport1 ClipRace-ben, és küldjétek be a legjobb klipet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések