LoL: Úgy lett Kihívó ez a játékos, ahogy azt el sem tudnád képzelni

LoL: Úgy lett Kihívó ez a játékos, ahogy azt el sem tudnád képzelni

Az ex-profi LoL-os újabb őrült kihívást teljesített.

A Kihívó (Challenger) rang elérése már önmagában hatalmas dolog, de vannak olyan idézők, akik még ezen is képesek csavarni egyet. Carl Felix "MagiFelix" Boström úgy érte el a Solo/Duo rangsorolt lista legelitebb klubját, hogy egymást követő két meccsen nem játszott ugyanazzal a karakterrel, valamint mindig különböző hőst pickelt, ha tehette. Ez azt jelenti, hogy 162 mérkőzés alatt játszott mind a 162 elérhető bajnokkal, amely elég volt ahhoz, hogy 50%-os győzelmi arány feletti statisztikai mutatóval belépjen a legjobbak legjobbjai közé. 

De kis is ez a "MagiFelix"?

A League of Legends rajongói közül rengetegen ismerik a streamer, ranked király, ex-LEC-s veterán nevét. Kompetitív karrierjét 2016-ban kezdte, de csak 2021-ben került be az LEC-be, az Astralis középső ösvényeseként. Az a csapat minden volt, csak nem versenyképes, így gyorsan elköszönt a vezetőség a svéd játékostól. MagiFelix nem dőlt a kardjába, hanem még jobban ráfeküdt arra, hogy a valaha volt legjobb Solo Queue-sként beszéljenek róla. Minden szerepkörben elérte már a Challengert, volt olyan, amikor az összes alt fiókja ott üldögélt Kihívóban a mainje mellett. Legújabb kihívásával azonban még magasabbra tette a lécet, amit lehet, hogy soha nem ugrik meg más.

Az alapesetben mides célja az volt, hogy úgy érje el az EUW-szerver első helyét, hogy minden meccsen különböző karaktert választ magának. Ez végül nem jött össze, ezért most már a duplázások korszakát kell megélnie. Ennek ellenére, ha megnézitek a match historyját, akkor rá kell döbbennetek, hogy a srác gyakorlatilag mindennel is képes játszani a LoL-ban a lehető legmagasabb szinten. Hogy miért nem futott be mégsem komolyabb nemzetközi profi karriert? Ennek rengeteg oka lehet, a kommunikációs problémáktól a feszített menetrendből fakadó stresszhatásokon keresztül a motiválatlanságig. Ami biztos, hogy MagiFelix egy valódi legenda, akire felnézhet minden idéző, aki szeretne Solo/Duóban eljutni a lemagasabb szintekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te voltál már Kihívó LoL-ban?