Melyik prémium tank éri meg a smaragddobozokból?

Melyik prémium tank éri meg a smaragddobozokból?

A ládákból összesen nyolc prémium tank szerezhető a régiek közül, így sorra vesszük, hogy melyikkel is jársz igazán jól.

Ebben az útmutatóban közelebbről szemügyre vesszük a 8 prémium járművet, melyek ott lapulhatnak a smaragddobozaidban, amelyeket március 16-a és március 22-e 23:00 óra között vásárolhatsz meg a prémium boltban és a játékbeli boltban.

Forest Spirit

Ez a nagyot ütő vadász pontos, 130 mm-es löveggel büszkélkedhet, amely lövésenként 520-as alfasebzést tud okozni. Nagyszerű álcázási értékei és lenyűgöző, 65 km/h-s végsebessége teszi ezt a páncélvadászt kemény ellenféllé. Mozogj a legjobb mesterlövész-pozíciók között, és lepd meg a gyanútlan ellenfeleket pontos, távoli lövésekkel. De kerüld el, hogy az ellenség túl közel kerüljön hozzád, mivel a páncélod nem bír ki túl sokat!

EMIL 1951

Szeretnél több mint 1000 HP sebzést okozni másodpercek alatt? Bemutatjuk az Emil 1951 harckocsit – az első automata töltővel felszerelt svéd nehéz tankot a játékban. 105 mm-es, háromlövetű lövegével képes nagy erejű sorozatlövésre vagy célzottabb középtávú lövészetre. Használd ki a -12 fokos lövegsüllyedést és a ferde tornyot, hogy megnyerd a „hull-down” párbajokat... csak védd a gyengén páncélozott páncéltestedet.

Gonsalo

Első pillantásra a játékosok könnyen összetéveszthetik a Gonsalot a Calibannal. Mégis vannak lényeges különbségek – elsősorban az, hogy a Gonsalo nem rendelkezik kétlövetű automata töltővel. Ehelyett egy 120 mm-es löveggel van felszerelve, amely 440 HP sebzésre és 240 mm-es átütésre képes, valamint tekintélyes, 1760-as percenkénti sebzéssel büszkélkedhet. 0,45 m-es pontossága az alacsonyabb értékek közé tartozik, így érdemes a közelharcot és a rajtaütőtaktikát választani.

AltProto AMX 30

Az AltProto AMX 30 egy meglehetősen gyors tank, amelynek normál lövedéke a második legmagasabb páncélátütési értékkel (232 mm) büszkélkedhet a VIII-as szintű közepes harckocsik között. Számos szerepkörhöz képes alkalmazkodni, erős, 100 mm-es SA47-58-as lövege pedig 300-as alfasebzésre képes. A kiemelkedő, -11 fokos lövegsüllyedésének köszönhetően kiválóan alkalmas a hegygerincek feletti leskelődésre, míg a 65 km/órás végsebesség és a jó teljesítmény-súly arány az egyik legmobilisabb közepes harckocsivá teszi.

Kirovets-1

Játékmenetében és megjelenésében a legendás IS-3 tankhoz hasonlítható. A Kirovets-1 lövege erős, 390-es lövésenkénti sebzéssel és 221 mm-es átütéssel bír, amelyek a magasabb értékek közé tartoznak a VIII-as szintű szovjet nehéz tankok között. A 42 km/h-s végsebesség lenyűgöző egy nehéz tankhoz képest, míg az alacsony profil, az 1550 HP és a 195 mm vastag toronypáncél jó túlélőképességet biztosít a járműnek. De ne feledkezz meg a 12,46 mp-es újratöltési idejéről és a gyenge, -5 fokos lövegsüllyedéséről, mielőtt csatába indulnál.

Chieftain/T95

A harctéren ritkán látható Chieftain/T95 egy 1920 DPM-re és 202 mm-es átütésre képes 90 mm-es löveggel, valamint 400 méteres látótávolsággal büszkélkedhet. Ez a jármű kiválóan teljesít a „hull-down” harcokban, kihasználva a 254 mm-es elülső toronypáncélzatot és a -10 fokos lövegsüllyedést... Csak védd a könnyű célpontot jelentő parancsnoki kupolát és a gyenge járműtestpáncélzatot.

59-Patton

A hatvanas években a kínaiak azzal kísérleteztek, hogy egy amerikai M48A3 tornyát egy korábban gyártott Type 59 járműtestére helyezték. Az eredmény a szokatlan, de jól teljesítő 59-Patton lett. Jó, 400 m-es látótávolságával az 59-Patton könnyedén felderíti az ellenséget, és nagyszerűen ki tudja használni az amerikai tankokra jellemző erős tornyát, amely jó lövegsüllyedési szöget tesz lehetővé. Ha ehhez hozzávesszük a megbízható pontosságot, akkor egy stabil harctéri teljesítményt nyújtó harckocsit kapunk.

Turtle Mk. I

A Turtle Mk. I egy elmozdíthatatlan tárgy és a csapat taktikai sarokköve. Nyugodt, 20 km/órás végsebességével nem tud száguldozni a pályán, ezért koncentrálj arra, hogy ellenállhatatlan erővé válj a hatalmas, 224/253/54 mm-es páncélátütéssel büszkélkedő, 2911-es percenkénti sebzésre képes lövegével. A lenyűgöző, 40 fokos lövegmozgatási tartomány, a -10 fokos lövegsüllyedés és a 370 m-es látótáv számos nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy odacsapj, míg 254 mm-es frontpáncélja és 1400 életereje gondoskodik arról, hogy sokáig életben maradj.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.