Type 5 Ka-Ri bemutató: Az első japán tankvadász

Ez a japán prémium tankvadász jelenleg kizárólag a smaragddobozokból szerezhető meg.

A Type 5 Ka-Ri legfőbb erőssége a tűzereje. A jármű lövege jól kezelhető, illetve 0,34 méteres szórási alapértékkel és 2 másodperces célzási idővel bír. A normál lövedékek 252 mm, míg a speciális lövedékek 298 mm vastag páncél átütésére képesek. Mindkét lőszertípus nagy sebességgel és 500 HP lövésenkénti sebzéssel büszkélkedhet. És ami még izgalmasabb: a percenkénti sebzés a 3000 HP-t is meghaladhatja. Hab a tortán, hogy a jármű R.RO lövedékei 90 mm-es átütéssel rendelkeznek, és 630 HP sebzést képesek okozni.

A Type 5 Ka-Ri képes könnyedén elérni és megtartani a 40 km/h-s végsebességét. A tolatási sebessége szintén jó, így a jármű tüzelés után gyorsan visszahúzódhat fedezékbe. Pontosan ezekre a tulajdonságokra van szükséged egy támogató járműtől, különösen akkor, ha a feladatod az, hogy lépést tarts a szövetségesekkel, vagy visszavonulj, hogy elkerüld a viszonzó tüzet egy-egy lövés után.

Kialakítása ellenére a Type 5 Ka-Ri nem egy rohampáncélvadász, hanem egy támogató jármű. A 220 mm-es páncélzat jól hangzik, de az ellenfelek könnyedén célba vehetik a gyenge pontokat, és így képesek sebzést okozni a járműnek. Mindig rejtsd el az alsó páncéllemezt: Használd ki a fedezékeket és a terep egyenetlenségeit, és nyugodtan támaszkodj a -7 fokos lövegsüllyedésre a kényes helyzetekben. A jármű nem jeleskedik abban, hogy a páncélzatával fogja fel a sebzést, így jobban teszed, ha egyszerűen elkerülöd az ellenséges tüzet.

Felszerelések

Próbáld ki az alábbi konfigurációt, hogy maximalizáld a tank teljesítményét.

JAVASOLT ÖSSZEÁLLÍTÁS
Töltésgyorsító

Fejlesztett edzés

Turbótöltő
ALTERNATÍV ÖSSZEÁLLÍTÁS
Töltésgyorsító

Fejlesztett célzás

Távcső

A Ka-Ri meglehetősen nagy jármű, ami tüzelés után nyilvánvalóvá is válik. Az álcázás csak akkor hatékony, ha megfelelő távolságot tudsz tartani, és a széleken játszol. Próbálj meg észrevétlen maradni úgy, hogy távol maradsz az ellenségtől. A 380 méteres látótávolság egész jó egy páncélvadász esetében, de aligha fogod felderíteni a jó álcázású ellenséges járműveket.

Legénységi készségek

PARANCSNOK
Javítások

Bajtársak

Felderítés
LÖVEGKEZELŐ
Javítások

Bajtársak

Mesterlövész
VEZETŐ
Javítások

Bajtársak

Off-Road vezetés
RÁDIÓS
Javítások 

Bajtársak

Helyzetfelismerés
TÖLTŐ
Javítások

Bajtársak

Megérzés
TÖLTŐ  
Javítások

Bajtársak

Megérzés
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.