LoL: Amikor már azt hitted mindent láttál, itt az AD-s LeBlanc top

LoL: Amikor már azt hitted mindent láttál, itt az AD-s LeBlanc top

Dél-Korea tényleg az őrült pickek szülőhazája, ezt már nyugodtan ki lehet jelenteni.

Befejeződött az LCK 2023-as tavaszi szezon alapszakasza, az utolsó fordulókban már gyakorlatilag tét nélkül küzdött több csapat az Idézők szurdokában. Ebbe a "inkább legyünk túl rajta, de azért funoljunk egyet" kategóriába esett bele a T1 és a Nonghsim RedForce Bo3-as szériája, amelyen az újabb rekordot döntő bajnok találkozott a leggyengébb együttessel. A széria nyitómeccsén Fakeréket igyekezett meglepni DnDn egy felső ösvényes AD LeBlanc pickkel, azonban az alapszakasz legjobbja nem esett kétségbe, amikor meglátta ezt a nagyon furcsa választást. 

3544 nap után választották ismét felső ösvényre a mágust, amely bár nem volt annyira rossz döntés, a győzelemre esélye sem volt a Nongshimnek. Alapból úgy építette DnDn a hőst, mintha egy AD Kennen vagy AD Ahri lenne, vagyis érkezett első és egyben utolsó tárgyként a Blade of the Ruined King. Mivel alapból van elég nagy mobilitása LB-nek, valamint még CC-vel is rendelkezik, ezért minden adott lehetne ahhoz, hogy a képességeket mellé durrannak a felerősített alaptámadások. Papíron hiába mutat jól az ilyen ötlet, a megvalósítás egy annál nehezebb feladat. Ezt a 19 éves topos első kézből tapasztalta meg, de legalább elmondhatja magáról, hogy ő halt meg a legkevesebb alkalommal csapatából a stomp során, amit elszenvedtek.

Az LCK 2023 Spring Split rájátszása szerdán kezdődik, a KT az LSB-vel csap össze a kieséses szakasz első Bo5-ös szériájában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.