LoL: Megérkezett az új és ingyenes Prime Gaming kapszula, ezeket kapod a Riottól

LoL: Megérkezett az új és ingyenes Prime Gaming kapszula, ezeket kapod a Riottól

Milliók várták, hogy megállapodjon a Riot Games és az Amazon, most itt vannak ennek a dealnek a gyümölcse a legújabb Prime Gaming kapszula formájában.

A Riot Games az elmúlt egy hónapban alaposan ráijesztett a LoL-osokra. Először arról tettek említést a fejlesztők, hogy az Amazonnal kötött megállapodás 2022. december 31-ével lezárult, így egyáltalán nem garantált, hogy a remek Prime Gaming ajánlat elérhető lesz az idei évben. Végül a háttérben sikerült megegyezni, így folytatódhatott a kapszulák osztogatása minden olyan előfizetőnek, aki ingyenes formában, esetleg valódi pénzért feliratkozott az amazonos szolgáltatásra. Amiről azonban eddig nem volt biztos információ, hogy pontosan mit is tartalmaz majd a "free loot", amiért megéri azt a néhány kattintást elvégezni. Utóbbira is itt van a válasz, ugyanis egészen 2023. április 21-éig lecsaphatsz a legújabb Prime Gaming kapszulára, amelyben az alábbi tartalmak lapulnak.

  • 350 RP
  • 200 narancs esszencia
  • Egy misztikus permanens skin (ami legalább epic, azaz 1350 RP értékű)
  • Egy misztikus ward skin
  • Egy permanens hős
  • Két darab Eternal shard (Series 1)
  • XP-boost (30 napos)
  • 4 hőstöredék

Ami változás az eddigiekhez képest, hogy permanens hőssel jutalmaz a kapszula. Ez azoknak gyakorlatilag nem jelent semmit, akiknek megvan már az összes karakter. Emellett kikerült a listáról a mitikus esszencia, amit az őrszemkinézet váltott. Mindenképpen megéri még így is előfizetni a szolgáltatásra, ha más módon nem, akkor ingyenes formában, amit a 7 napos próbaidőszakkal megtehetsz. Mivel nemcsak a League of Legendshez, hanem még rengeteg más játékhoz is kapsz lootot, valamint feliratkozhatsz egy Twitch streamerre Prime-mal, ezért azt a havi burger + krumpli árát simán megéri rákölteni erre a szolgáltatásra, mert az in-game tartalmak mellet a játékgyűjteményed is növelheted ezen keresztül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Neked van valamilyen amazonos előfizetésed?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.