A Roham játékmód visszatér a Bíborvörös griffmadár szezonjával!

A Roham játékmód visszatér a Bíborvörös griffmadár szezonjával!

A Roham játékmód visszatér idén áprilisban, a játékosok pedig új mechanikákra és módosított képességekre az új szezonban.

A Wargaming készen áll a Roham játékmód legújabb szezonjának bemutatására, amely április 19. és május 28. között lesz elérhető

A járműszerep-képességeket mostantól egyszerűbb feltölteni. Továbbá:

  • A képességek újratöltődési ideje jelentősen csökkent
  • Néhány képesség már a csaták elejétől elérhető lesz
  • Néhány képesség máshogy fog működni, például az Ösztönzés már az összes szövetséges járműre hatással lesz a csatatéren.
JÁRMŰOSZTÁLY SZEREPKÉPESSÉG VÁLTOZTATÁSOK
Közepes rohamharckocsik Harag A meglévő bónuszokon felül a Harag képesség immár a járműved lövegstabilizációját is javítja.
Sokoldalú közepes harckocsik Ösztönzés Az Ösztönzés képesség mostantól rád és a pályán lévő összes szövetségesre is érvényes.
Áttörő nehéz harckocsik Egy mindenkiért

Az Egy mindenkiért képesség most már a más szerepkörben játszó szövetséges járművek száma alapján növeli meg a legénységed fő képzettségi szintjét.

A fő képzettségi szint a szövetséges járművek között található szerepek száma alapján növekszik (például, ha a csatában két áttörő nehéz harckocsi van, akkor csak egy bónuszt fogsz kapni).

Támogató nehéz harckocsik Összpontosítás a célpontra Az Összpontosítás a célpontra képesség mostantól a csata elején első töltöttségi szinten lesz.
Mesterlövész páncélvadászok Telitalálat Ha a járművedet nem derítik fel a Telitalálat képesség ideje alatt és a harckocsival való tüzeléskor, akkor az átlagsebzésed alapértéke N%-kal meg fog növekedni.
Támogató páncélvadászok Megújulás A Megújulás képesség mostantól a csata elején első töltöttségi szinten lesz.
Sokoldalú könnyű tankok Felderítőrepülés A Felderítőrepülés képesség mostantól a csata elején első töltöttségi szinten lesz.

Csatamódosítók

A nyílt teszt során tesztelt csatamódosítók és az átdolgozott járműszerep-képességek változatosabbá és élvezhetőbbé teszik majd a Roham játékmód csatáit. Segítségükkel különböző taktikákat és manővereket is kipróbálhatsz majd.

Két csatamódosító kerül bevezetésre:

  • A Roham módban használható járművek életerejét 25%-kal megnöveljük
  • A fogyócikkek újratöltési idejét 90 mp-ről 45 mp-re csökkentjük

Heti harci küldetések

A Bíborvörös griffmadár szezonjában két sor jutalom vár rád. Az első jutalomsáv előrehaladási rendszere változatlan marad, és lehetőséged lesz vadonatúj testreszabási tárgyakat is szerezni, amelyeket külön a Bíborvörös griffmadár szezonjához készítettünk. A jellegzetes státuszszimbólumok megszerzéséhez a rangrendszeren kell majd előrehaladnod.

A szezon kezdetével 5 egyszerű küldetést teljesíthetsz majd. Minden küldetést egyesével, sorban tudsz teljesíteni, és az elvégzett feladatokért hasznos játékbeli jutalmakat kapsz majd. A heti küldetésszakaszok végével az előrehaladásod alaphelyzetbe áll, és egy új, azonos küldetéseket és jutalmakat tartalmazó sorozatot érhetsz majd el. A küldetéslista hétfőnként frissül. Miután teljesítettél egy 5 küldetésből álló sorozatot, egy különleges játékbeli fizetőeszközt, egy szerencsezsetont fogsz kapni. Gyűjts szerencsezsetonokat a szezon alatt, és szerezd meg a következő értékes jutalmakat a második jutalomsávon belül: egy vadonatúj progresszív 2D-stílus (az első jutalomsávban szintén elérhető), egy univerzális képzési útmutató, WoT prémiumfiók-napok és egyéb tárgyak.

Vadonatúj testreszabási jutalmak

A tárgyak gyönyörű bíborvörös színben pompáznak, és így pontosan passzolnak a szezon tematikájához. A heti harci küldetésekért járó hasznos játékbeli tárgyak mellett a következőket is megszerezheted:

  • Egyedi dögcédulaelemek, például gravírozások és hátterek
  • Nagyszerű griffmadaras mesterjelvények a két elit rang, a bajnok és a legenda eléréséért
  • A gyönyörű „Az utolsó griffmadár” becenévsáv
  • Egy klassz progresszív 2D-stílus: Miután lejátszottad az első csatádat ebben a játékmódban egyből meg fogod kapni a stílus I. szintjét. Ahogy új rangokat és jelentős mérföldköveket érsz el bizonyos csatákban vagy csatasorozatokban a stílusod további 2D-elemekkel fog bővülni. A legimpozánsabb álcázással rendelkező VII. szintű stílust (ez a legnagyobb szint) akkor kapod meg, ha eljutsz a Legenda rangig.

Pálya-kiegyensúlyozás és két új csatatér

Két új helyszínt is bevezettek a Roham játékmód jelenlegi pályakészletében: a Glacier és az Airfield pályát. További pályamódosításokra számíthatunk majd az 1.20.1-es frissítésben.

Bérelt járművek és Battle Pass-pontok

Bérelt járműveket fogsz kapni a szezon elején (a WZ-111 model 5A, az E 50 Ausf. M és a T110E4 harckocsit). A szezon végéig a fiókodban maradnak, a szezon végeztével pedig el lesznek távolítva. Ezeket a bérelt járműveket csak a Roham játékmód csatáiban használhatod. Nem léphetsz be Normál és más típusú csatákba ezekkel a harckocsikkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.