FIFA 23: Nézd az EPL döntőjét fantasztikus dropokért!

FIFA 23: Nézd az EPL döntőjét fantasztikus dropokért!

Hétvégén is pörög a FIFA e-sport, amelyet nagyon is megéri követni Twitchen.

Ismét eljött az évnek ez az időszaka – az ePremier League döntő visszatért! Az akciódús mérkőzésekre március 25. és 26. között kerül sor a londoni Queen Elizabeth Olympic Parkban található Here Eastben. Ha szeretnél ráhangolódni, és közben exkluzív jutalmakat gyűjteni, akkor jó helyen jársz!

Az eseményeket az EA Sports Twitch-csatornáján tudod követni, a közvetítés holnap 13 órakot kezdődik. A folytatás vasárnap 16 órától lesz.

Mind a 20 Premier League-klubot két-két játékos fogja képviselni. Ők küzdenek majd meg azért, hogy a Premier League (ePL) bajnoka lehessen, és megoszthassák a 100 000 fontos nyereményt. A klubok képviselői együttműködnek majd, mivel a döntősök egy 1 vs. 1 mérkőzéssorozaton vesznek részt más klubok párosai ellen. Az összesített döntő két győztes játékosa nyeri el a megtiszteltetést, hogy klubja ePremier League bajnoka legyen. Jack Wignall, a 2021/22-es győztes nyilatkozta, „Egy álom vált valóra azzal, hogy megnyertem a 2021/2022-es ePremier League bajnoki címet, ami kétségtelenül karrierem eddigi legnagyobb győzelme. Izgatottan várom, hogy megpróbáljam megnyerni a második bajnoki címemet, ezúttal a West Hammel.” 

Az ePremier League döntője alatt egy sor Twitch-drop lesz elérhető a nézők számára, amelyeket a FIFA 23-ban beválthatnak. Ahhoz, hogy jogosult legyél a Twitch-dropokra, össze kell kapcsolnod az EA- és a Twitch-fiókodat. Kövesd te is a küzdelmeket és közben gyűjtsd be a dropokat! Lesznek közte kitek, tifok, stadionok, címerek és FGS Player Swap Tokenek, szóval nem érdemes lemaradni róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!