FIFA 23: Minden idők legjobb magyar játékosa is érkezik hamarosan!

FIFA 23: Minden idők legjobb magyar játékosa is érkezik hamarosan!

Mindig nagyon jó látni, ha magyar játékosok kapnak speciális kártyát.

Mivel a napokban ünnepelte születésnapját az Ultimate Team játékmód a FIFA-ban, az EA a szokásos FUT Birthday promócióval ünnepli meg ezt a jeles alkalmat. A rajongók kedvenc kártyáit hozza el a promó ami magyar játékost is tartalmaz majd!

Az esemény várhatóan nagyobb és jobb lesz, mint valaha, amit a FUT Birthday Icons kártyákkal koronáznak meg, tehát igencsak remek lapokra számíthatunk. Az új ikonok ezúttal is az EA által a FIFA 23 Ultimate Teamben bevezetett Campaign Icon program részei lesznek, amely felváltotta a Prime Icon Moments-et. Ez lehetővé teszi, hogy a szezon során olyan Ikonok jelenjenek meg, amelyek relevánsak az adott időszakban. Erre számtalan példát láthattunk már a szezonban, például a Team of the Yearnél.

A FUT Birthday a megszokott módon pénteken 7 órakor érkezik a FUT Ballerst váltja le és két hétig tart majd. A fő vonal mellett viszont a már említett ICONok is érkeznek és a mindig jól értesült szivárogtató, FUT Sheriff szerint Puskás Ferenc is kap majd ilyen lapot. Az ára biztosan borsos lesz, de várhatóan a statjai láttán is elakad majd a lélegzetünk. Egyébként ez lesz az első különleges lapja a FIFA 23-ban. De nem csak a magyar legenda leakelődött ki, már George Best, Rivaldo, Eric Cantona, Jairzinho és Rui Costa kilétére is fény derült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!