FIFA 23: Itt a legújabb példa, hogy az EA mennyire nem törődik a játékkal

FIFA 23: Itt a legújabb példa, hogy az EA mennyire nem törődik a játékkal

172 napja nem kezdtek semmit a funkcióval.

Rohanó világunkban néha jó kapaszkodót találni, egy állandó pontot, ami mindig ott van nekünk. Ám, ez most talán mégsincs így. Az egyik legnépszerűbb FIFA-val foglalkozó közösségi fórumon egy felhasználó felhívta a figyelmet, hogy az Ultimate Teamben található egy fül, amely a játék eleje óta érintetlen. Az Events menüpont 172 napja nem frissült.

Fél éve azt a feliratot olvashatjuk, hogy nincs aktív esemény, nézzünk vissza később, pedig az EA leírása alapján csapat és közösségi eseményeket is lehetne csinálni. Előbbivel egy csapatot választunk, majd azt képviselve teljesítünk Objective-eket és küzdünk meg más játékosokkal jutalmakért. A közösségi kihívás esetében a teljes Ultimate Team-közösség összefogna, hogy közösen érjenek el mérföldköveket, amiért aztán jutalmakat lehet szerezni.

Persze vannak olyan vélemények is, hogy igazából nem oszt, nem szoroz az egész, mert amikor anno volt, akkor is mintha sose létezett volna, mert egyszerűen értéktelen jutalmakkal bombázott. A legjobb talán még egy Premium Mixed Player Pack volt, amiben reménykedhettünk. Mások megjegyezték, hogy az EA nem tehet semmiről, teljesen ki vannak szolgáltatva, mert pangás van a labdarúgásban, nem történik semmi érdekes, egy nagy torna sem szakította félbe a szezont, ami megért volna ilyen eventet. Vagy várjunk csak! Valami dereng. Áh, biztos csak képzeltem, de mintha valami világbajnokság lett volna. Emellett promókból is annyira hiányban vagyunk, semmi nem adott apropót arra, hogy ilyen eventet készíthessen a szegény EA. A viccet és az iróniát félretéve, ez (sem) mutat túl jól, igazából csak azért került be ez a fül, mert már tavaly is ott volt, terv nem volt vele, csak nem foglalkoztak azzal, hogy kiszedjék onnan. Persze ez még változhat, de ennyi kihagyott ziccer mellett egyáltalán nem biztos, hogy fog. Abból a szempontból ez nem meglepő, hogy valószínűsíthető, hogy erőforrásaik nagy részével már az EA Sports FC-n dolgoznak és nem a FIFA 23-on van már a nagyobb hangsúly.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!