Nem hiszed el, hogy ki bukkant fel a The Mandalorian legújabb epizódjában!

Nem hiszed el, hogy ki bukkant fel a The Mandalorian legújabb epizódjában!

Mindenki kedvenc karaktere... vagy még sem?!

Szerdán élesedett a The Mandalorian legújabb epizódja, a 3. évad 4. része. A cikk csaknem teljes tartalma spoileres, annak ellenére is, hogy nem lövünk le mindent az epizódból, így aki még nem látta az gyorsan nézze meg aztán térjen vissza olvasni.

Akik azonban már megnézték az új epizódot, azok találkozhattak egy ismerős arccal. A cikk borítóképe árulkodó lehet...

Jó, nyugalom! Azért nem kell rögtön megbolondulni és elhúzni a Jar Jar utáló énünket. Már csak azért sem, mert nem maga a karakter tért vissza, de örömmel láttuk, hogy a készítők ismét egy veterán Star Wars-színésznek adtak új szerepet. A The Mandalorian legújabb epizódjában ugyanis Ahmed Best is ott volt, ő anno Jar Jar Binkst keltette életre a Baljós árnyakban.

Ezúttal teljesen más szerepet kapott, hiszen ő volt Kelleran Beq mester, a coruscanti Jedi templom egyik legjobb kardforgatója, aki az ifjoncok nevelésében játszott fontos szerepet. Mint azt megtudtuk az új részből, ő volt az, aki kimenekítette Grogut a templomból, csak ő vitte el Coruscantról is.

Ráadásul a karaktereket egy nabooi cirkáló vitte el, azt még nem tudjuk, hogy pontosan kinek a közbenjárásával vagy, hogy hová. Ki lehetett az, aki a Nabooról vagy nabooi kapcsolattal segített a menekülő Jediknek? Erre valószínűleg várnunk kell még, meg lennénk lepődve, ha ez már a 3. évad cselekményéből kiderülne.

A The Mandalorian 3. évada 8 epizódos, azaz most járunk az évad felénél, az új részek pedig a következő menetrend szerint érkeznek majd:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!