Már nem kell sokat várni a WoT Pluszra, a legújabb előfizetői rendszerre

Már nem kell sokat várni a WoT Pluszra, a legújabb előfizetői rendszerre

Az 1.20.1-es frissítéssel bevezetünk egy különleges havi előfizetést: a WoT pluszt. Új lehetőségeket és egyedi bónuszokat biztosít, amelyek még kellemesebbé teszik a játékélményt.

Az 1.20.1-es frissítéssel bevezetünk egy különleges havi előfizetést: a WoT pluszt. Új lehetőségeket és egyedi bónuszokat biztosít, amelyek még kellemesebbé teszik a játékélményt.

A WoT plusz aktiválása után egy teljes hónapig azonnali hozzáférést nyersz a következő előnyökhöz:

  • Aranytartalék. Minden WoT plusszal rendelkező játékosnak hetente akár500is ütheti a markát. Ez egy speciális széfben lesz elraktározva, amely hetente egyszer nyílik meg.
  • Extra kizárt pálya. Minden WoT plusz-előfizetőnek lehetősége van egy további pályát kizárni a pályák körforgásából. Így, ha WoT prémium fiókkal játszol, összesen három pályát zárhatsz ki. Játssz azokon a pályákon, amelyeket a legjobban szeretsz!
  • Felszerelések ingyenes leszerelése. Bármilyen típusú felszerelést ingyen leszerelhetsz (a fejlesztett felszereléseket is, de a II-es és III-as fejlesztési szintű kísérleti felszereléseket már nem).
  • Intenzív legénységi képzés. Kiválaszthatsz egy járművet, amelynek legénysége passzívan további legénységi XP-t kap, függetlenül attól, hogy offline, csatában vagy éppen a garázsban vagy. Nincs újratöltődési idő akkor, amikor megváltoztatod, hogy melyik jármű legénysége részesüljön ebből a bónuszból.
  • Exkluzív bérelt járművek. A WoT plusz aktiválását követően azonnal megjelenik a garázsodban az egyedi TS-54, egy amerikai prémium nehéz tank, duplacsövű löveggel! Ez a lenyűgöző jármű mindaddig a garázsodban marad, amíg a WoT plusz-előfizetésed aktív. A TS-54 egy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy bármilyen amerikai legénységgel használható, függetlenül a járműtípustól, feltéve, hogy a fő képzettségük egyezik.

A WoT plusz aktiválásához csak lépj be a játékban található boltba, és válaszd ki a „Legjobb“ kategóriát. Az ára 300 arany. Ez a vásárlási mód, valamint az imént említett ár csak a nyílt teszt idején van érvényben. A WoT plusz megjelenését követően csak a Prémium boltból lehet majd megvásárolni 8,1 euróért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.