Az 1.20.1-es teszt szerver legapróbb frissítései

Az 1.20.1-es teszt szerver legapróbb frissítései

A World of Tanks izgalmas tavaszi szezonja az 1.20.1-es frissítés nyílt tesztjével folytatódik.

Jó hír azoknak, akik szeretnének egy kis aranyat spórolni, és más játékbeli tárgyakra költeni! Az 1.20.1-es frissítéstől kezdve kreditért vásárolhatsz új garázshelyeket. Így 300 arany helyett csak 250 000 kredit lesz egy új férőhely költsége. A már megvásárolt garázsférőhelyeket nem lehet eladni.

Battle Pass-gyűjtemény

A Battle Pass-gyűjtemény olyan alap- és megnövelt jutalmakat (pl. harckocsizókat, progresszív és 2D-stílusokat, matricákat) foglal magában egy csomagban, amelyeket a szezon teljesítése során kapsz meg. A gyűjtemény összeállításához teljesítsd a Battle Passt a már megszokott módon – az összes elemet automatikusan megkapod. Az aktuális szezon gyűjteményének összeállításáért extra Battle Pass-tokeneket kapsz (maximum hármat szezononként). Emellett lehetőséged lesz feloldani a szezon hőseinek háttértörténeteit. Ha az aktuális szezonban nem sikerül összeállítanod a gyűjteményt, a következő szezonokban megteheted, ha megvásárlod a hiányzó elemeket Battle Pass-pontokért. Így azonban csak az aktuális szezonra kapsz tokeneket.

Figyelem, a gyűjteményt csak a nyílt teszt keretében lehet elérni március 24. 13:00 órától (CET)

A kezelőfelülettel és egyebekkel kapcsolatos fejlesztések

Átterveztük a legénységi felületeket is, átláthatóbbá és informatívabbá téve őket. Mostantól például az összes készség hatása megjelenik a garázsban található járműtulajdonság-widgetben. Ezen felül hasznos új segédleteket és készségleírásokat készítettünk. Egy másik kellemes bónusz, hogy többé nem jár XP-büntetés, ha sérült legénységi tagokkal fejezel be egy csatát.

Végül, de nem utolsósorban, a játékba való bejelentkezés után azonnal kapsz 12 átképzési parancsot, amelyekkel ingyen újraoszthatod a készségeket. A jövőben a személyzet koncepciójának további fejlesztései várhatók. Csatlakozz a nyílt teszthez, kísérletezz a különböző készségkombinációkkal, és állíts össze álomlegénységet a kedvenc járműveidhez!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.