A japán páncélvadászok hamarosan csatlakoznak a játékhoz!

A japán páncélvadászok hamarosan csatlakoznak a játékhoz!

Az új alág hat kifejleszthető páncélvadászból áll, az V-ös szinttől a X-esig. Ezeket az új japán járműveket a IV-es szinten található Type 1 Chi-Hétől kezdheted el kifejleszteni.

Az új alág hat kifejleszthető páncélvadászból áll, az V-ös szinttől a X-esig. Ezeket az új japán járműveket a IV-es szinten található Type 1 Chi-Hétől kezdheted el kifejleszteni.

Az összes japán páncélvadász közepesen vastag homlokpáncélzattal és nagy kaliberű hajóágyúkkal van ellátva, amelyek nagyszerű páncélátütéssel rendelkezik az alap páncéltörő lőszerrel. A lövésenkénti sebzésük is lenyűgöző. Nagy méretük ellenére ezek a páncélvadászok nagyon jól manőverezhetők, és helyben is gyorsan megfordulnak. A félelmetes tűzerőt és a kemény homlokpáncélzatot azonban ellensúlyozza a közepes sebesség, a gyenge álcázási értékek és a közepes lövegsüllyedési szögek.

A gyenge álcázás miatt nem tudsz úgy tüzelni, hogy ne vegyenek észre. De szerencsére az ellenségnek kell bujkálnia előled, nem pedig fordítva! A legtöbb helyzetben ezek a járművek a támogató szerepét töltik be, és a nehéz harckocsikat segítik a frontvonalon vagy a második vonalból.

A fejlesztési ág összetétele

Az új ág a Ho-Ni III-mal kezdődik az V-ös szinten és a Type 95 Ji-Róval folytatódik a VI-os szinten. Mindkét jármű az új ág jellegzetességeit hordozza, erős frontpáncélzattal és veszedelmes lövegekkel.

A soron következő újonc a Chi-To SP. Ez egy klasszikus, lassú, torony nélküli páncélvadász, amely 75 mm-es vagy 105 mm-es hajóágyúval van felszerelve, jó lövésenkénti sebzéssel.

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.