FIFA 23: Ez lehet a legerősebb TOTW ebben a játékban

FIFA 23: Ez lehet a legerősebb TOTW ebben a játékban

Sztárparádé várható a válogatott szünet alatt.

Holnap érkezik az újabb Team of the Week annak ellenére, hogy most nincsenek bajnokik. Alapvetően a nemzeti bajnokságok számítanak bele a TOTW-ba, a kupák és a nemzetközi porond nem, de a válogatott szünet alatt nem áll le a promó. Most pedig EB-selejtezőket rendeznek, ahol odatették magukat a legnagyobb sztárok, amitől az eddigi legjobb lehet a TOTW22. Egy csapatból csak egy játékos szerepelhet a TOTW-összeállításban, kivéve, ha kivételes körülmények állnak fenn. Az előző két TOTW-összeállításban szereplő játékosok nem választhatók, ahogyan azok a játékosok sem, akik a legutóbbi FUT 23 promócióban szerepeltek. Lássuk, kiknek van esélye bekerülni.

Kezdjük ezúttal is a kapusokkal, a legvalószínűbb befutó Mike Maignan lesz, a franciák kapusa elképesztő teljesítményt nyújtott, sem Írország, sem Hollandia ellen nem kapott gólt, miközben csapata megnyerte mindkét mérkőzést. A cserekapus valószínűleg a walesi Danny Ward lesz, aki szintén remek teljesítményt nyújtott, hét védést mutatott be Horvátország ellen és MOTM-díjat kapott.

A védelem is sztárokkal indul. A Bayern védője Joao Cancelo Meccs embere díjat kapott, szerzett egy gólt a 4-0-s siker során, míg a túloldalon akár Andy Robertson  is várható, de valószínűbb Youssouf Sabaly (egy gól és egy gólpassz) érkezése. Középső védőnek Johan Vásquez, Stefan Savic és Ladislav Krejčí is elképzelhető, ez talán a legképlékenyebb.

A középpályán is várhatóak izgalmas választások, mint Marcel Sabitzer (két gól, egy gólpassz, MOTM), Sandro Tonali (két gólpassz, MOTM), Granit Xhaka (egy gól, egy gólpassz), Dusan Tadic (egy gól, egy gólpassz, MOTM), Christian Pulisic (egy gól két gólpassz, MOTM) és Declan Rice (egy gól, MOTM), tehát csupa sztárjátékossal töltheti fel az EA a középpályát.

Ennél már csak a támadók lehetnek durvábbak, ahova bekerülhet akár Harry Kane (1 gól), Kylian Mbappé (2 gól 1 gólpassz), Cristiano Ronaldo (4 gól) és Romelu Lukaku (3 gól) is! Persze nem biztos, hogy minden puskaport el akar lőni az EA, így könnyen megeshet, hogy nem rakja össze az összes világsztárt. Ebben az esetben az alábbi játékosok kerülhetnek be a kezdő XI-be, valamint van jó esélyük odaérni a padra.

  • Joselu
  • Weston McKennie
  • Alessio Romagnoli
  • Alex Baldé
  • Elfi Elmas
  • Rasmus Winther Højlund
  • Niclas Füllkrug
  • Renato Steffen

Szerinted kinek kellene még bekerülnie?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!