Válaszok a Battle Pass X. szezonjával kapcsolatban leggyakrabban felmerült kérdésekre

Válaszok a Battle Pass X. szezonjával kapcsolatban leggyakrabban felmerült kérdésekre

A Battle Pass legújabb szezonjában lehetőséget kaptok arra, hogy megszerezhessétek a BZ-58-2 és a KPz 3 Projekt 07 HK járműveket!

A Battle Pass egy szezonális játékesemény, amihez előrehaladási pontokat szerezhetsz normál csatákban, hogy előrébb juss a szakaszokban. A szakaszok teljesítéséért értékes jutalmakat kapsz, például egyedi legénységi tagokat, matricákat, WoT prémium fiók napokat, kötvényeket, kreditet, személyes tartalékokat, direktívákat, tervrajztöredékeket, legénységi könyveket, garázsférőhelyeket, tokeneket, valamint normál és jutalom felszereléseket.

HOGYAN VEHETEK RÉSZT BENNE?

Menj a fejezetválasztó menübe és döntsd el, hogy melyik jutalomra vágysz leginkább. Ezután menj a fejezet menüjébe, és kattints a fejezet aktiválása gombra. Ezután csak játssz, teljesítsd a szakaszokat és gyűjtsd be a jutalmakat!Ugyanabban a fejezet menüben lehetőséged lesz arra is, hogy megvásárolj egy Improved Battle Pass-t. Így sokkal több jutalmat kapsz ugyanazokért a tevékenységekért. Azok a játékosok, akik azonnal szeretnék megkapni a jutalmakat, további fejlődési szakaszokat vásárolhatnak, így már a szezon elején az összes jutalmat begyűjthetik. Ez az opció azoknak a játékosoknak érhető el, akik megvásárolták az Improved Battle Pass-t.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A X. ÉVAD AZ ELŐZŐ ÉVADOKTÓL?

Az alapvető Battle Pass-mechanizmusok nem változnak a X. szezonban, azonban néhány új funkció bevezetésre kerül:

  • Két új járművet (a BZ-58-2 és a KPz 3 Projekt 07 HK) lehet majd megvenni Battle Pass tokenekért, továbbá a Jutalomedzés is megszerezhető az előrehaladás során és token jutalmak is várnak rád.
  • A vadonatúj tankhős-triónk kalandjairól mindent elolvashatsz az idei szezon szakasz- és fejezetjutalmak leírásában. A stílusok, matricák, medálok és maga a legénység is egy Gyűjtemény része (a szezon későbbi szakaszában bevezetésre kerülő új funkció). Az összegyűjtött Gyűjteményelemek számától függően, akár három további tokent is szerezhetsz a X. szezon folyamán.
  • A VII. és IX. évadból származó stílusok és legénységi tagok a játékbéli bolt „Jutalom” szekciójában lesznek elérhetők.

A X. ÉVADBAN LESZ IDEIGLENES FEJEZET?

Még mindig vizsgáljuk az ideiglenes fejezet lehetőségét, de a végleges válaszra még várni kell. Jelenleg azonban nem tervezzük, az ideiglenes fejezet kiadását a X. évadhoz.

MIKOR VAN AZ UTOLSÓ NAP, AMIKOR ELKÖLTHETEM A BATTLE PASS PONTJAIMAT?

Május 30-ig, a szezon végéig van időd elkölteni a Battle Pass pontjaidat. Az el nem költött Battle Pass pontok elvesznek.

MIRE HASZNÁLHATOM FEL A TOKENJEIMET?

A tokenjeidet a játékbeli bolt Tárgyak tokenekért részlegében költheted el, vagy félreteheted őket, hogy a közelgő 2023-as Battle Pass-szezonokban használd fel őket. A tokeneket egész évben gyűjtheted, és tárgyakat vásárolhatsz belőlük többek között prémium járműveket, jutalomfelszereléseket, kötvényeket és személyes tartalékokatMostantól kilenc ritka IX-es szintű jármű áll rendelkezésre tokenekért. Az új sztárok a BZ-58-2 és a KPz 3 Projekt 07 HK, mindkettő normál nagyméretű szerszámkészlettel (a „végtelen” fajtával) van felszerelve. Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a KPz 3 Projekt 07 HK 27 tokenbe kerül. Ha összegyűjtöd a gyűjteményt, jutalmul az előrehaladásodért 3 további tokent kapsz a 21-en felül. Ezzel már nagyon közel kerülsz a jármű megszerzéséhez. Tedd félre a tokenjeidet, és a következő szezon kezdete után hamarosan meg tudod szerezni a páncélvadászt.

MENNYI TOKENT SZEREZHETEK EBBEN A SZEZONBAN?

A X. szezon előrehaladásából legfeljebb 21 Battle Pass-tokent szerezhetsz (12-t az alapjutalmakból és 9-et a megnövelt jutalmakból), valamint további 3 tokent a gyűjteményelemek összegyűjtéséért. (A gyűjtemények 2023-ban minden szezonban jelen lesznek).

AKKOR IS ELŐRE HALADOK A BATTLE PASS-BAN, HA NEM VESZEM MEG AZONNAL AZ IMPROVED PASS-T?

Igen, de a jutalmak begyűjtéséhez a szezon vége előtt aktiválnod kell egy fejezetet.

HA MÁR VAN EGY ALACSONYABB SZINTŰ 3D-STÍLUSOM EGY KORÁBBI SZEZONBÓL, AKKOR IS MEGVÁSÁROLHATOM A STÍLUST A IV. SZINTIG?

Igen, arannyal. Kérlek, nézd meg a játék kliensben az árakat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.