Ennyiszer haltunk meg a Diablo IV Open Betában

Ezeket a számokat még a Dark Souls is megirigyelné!

A hétvégén ért véget a Diablo IV nyílt bétája, előtte egy héttel pedig a három napos zárt béta zajlott. Ezen a két hétvégén a játékosoknak lehetősége volt kipróbálni a Blizzard legendás szériájának legújabb darabját, akik tényleg nem tétlenkedtek, ugyanis több millió órát, halált és gyilkosságot értek el mindössze 6 nap alatt.

A Diablo 4 Facebook oldalán került megosztásra egy összesítő infografika, amelyen a közösség eredményeit tették közzé. A kép alapján több, mint 20 millió órát tettünk a két bétába (amelyek közül az elsőn csak az előrendelők vehettek részt, tehát sokkal kevesebben kalandoztak Sanctuary világában), 17 milliószor haltunk meg, amit még a Dark Souls széria is megirigyelne, és majdnem 10 milliárd szörnyet vadásztunk le. A játék egyik legikonikusabb bossa, a Butcher majdnem 570 000 életet követelt magának, azonban 128 176 alkalommal sikerült legyőznie a Diablo IV bétatesztereinek. Az Ashava már jóval nagyobb falatnak bizonyult, csak 33 165-ször győzték le, és majdnem 4,3 millió játékost tett el láb alól.

A Diablo IV zárt és nyílt bétája egy remek betekintést adott arról, hogy mire számíthatunk a legújabb részben. Bár érték kritikák az Activision-Blizzard új felülnézetes akciójátékát, például egyesek szerint elég kevésszer spawnol a World Boss, a Druid Class gyakorlatilag használhatatlan, és a procedurálisan generált Dungeonök túl hasonlóak voltak, összességében egy elég jó henteldét hozott el nekünk a Blizzard. A javításokra is elég időt hagytak, ugyanis a Diablo IV most június 6-ig visszavonul a játék, azonban a kiadás után mindenki átélheti a démonvadászat élményét! Ti ott lesztek a launchkor?

Kövess Minket!