Gaming: 17 év után új képességet kap ez a népszerű MMO

Gaming: 17 év után új képességet kap ez a népszerű MMO

A több, mint 20 éves  játék hatalmas újítást kap a közeljövőben!

Új képesség kerül az OldSchool RuneScape-be! Több, mint 17 év telt el azóta, hogy legutóbb új skillt kaptak volna a játékosok, azonban a fejlesztők úgy érezték, eleget vártak, itt az idő arra, hogy felfrissítsék a játékot - és erre három remek ötletük is van!

A 2001-es kiadásakor még csak RuneScape-nek nevezett játék az első öt évben rengeteg újdonságot és frissítést, köztük új képességeket is kapott. 2006-ban került be az utolsó új képesség, a Hunter, azóta azonban ugyan azokat az eszközöket használhatták az OSRS játékosai (annak ellenére, hogy a 2013-ban kiadott modern RuneScape, vagy RuneScape 3 öt új képességet kapott). A játékot fejlesztő Jagex azonban megelégelte a stagnálást, és nem egy, hanem három ötlettel is előálltak:

  • Shamanism: a játékosok kommunikálni tudnának a szellemek világával, ha pedig elég jártassá válnak a készségben, akkor új varázslatokat is kapnak.
  • Sailing: ez elég egyértelmű, hajózni tudnának a RuneScape világának lakói, azonban a tengerek ilyen bejárhatóságával rengeteg lehetőség nyílna meg.
  • Taming: egy teljesen új rendszer az állatok megszelidítésére, ami külön lenne az eddigi pet-systemtől, segítségével egy harci társat kapnánk.

A Jagex pedig a közösséggel együtt szeretné megvalosítani az új skillt. A közösségi felületeken elhangzó vélemények mellett szavazni is lehet arra, hogy a három közül melyik képesség kerüljön be a 2000-es évek elejének egyik meghatározó játékába. A fejlesztők a szavazás lezárulta után megvalósítják az ötletet, bemutatják a játékosoknak, javítják a visszajelzések alapján észrevett hibákat, majd pedig 23 helyett 24 lesz az OSRS képességeinek száma! Jó látni, hogy a fejlesztők még mindig foglalkoznak a játékkal - valamint érdekes lesz azt figyelni, hogy mikor kapjuk meg azt a két képességet, amelyek nem nyerték meg a szavazást.

Kövess Minket!