Betekintés az áprilisi ajánlatokba: WoT születésnap és Eggstravaganza!

Betekintés az áprilisi ajánlatokba: WoT születésnap és Eggstravaganza!

 Az 1.20.1-es frissítés elhozza a legújabb fejlesztéseket a játékba, míg a születésnapi ünnepség és az Eggstravaganza-küldetések egyedi és vadonatúj jutalmakkal kecsegtetnek.

Április egy sűrű hónap a World of Tanksben! Az 1.20.1-es frissítés elhozza a legújabb fejlesztéseket a játékba, míg a születésnapi ünnepség és az Eggstravaganza-küldetések egyedi és vadonatúj jutalmakkal kecsegtetnek. A Roham mód visszatér az új A bíborvörös griffmadár szezonjával! És az Árkád játékgép utolsó hétvégéjéről se érdemes lemaradni!

Közelgő akciók és események

Április 3-tól április 23-ig: A WoT7 torna visszatér, a MillionPugs pedig büszkén szponzorálja a megmérettetést hihetetlen nyereményekkel. Készülj fel arra, hogy bepiszkítod a mancsaidat az intenzív 7v7-csatákban, és vívd ki a legkeményebb harcos címét! Jelenleg is zajlik a regisztráció az április 12-i és 15-i két selejtezőre. Április 22-én és 23-án pedig élőben, szakértő kommentátorok közvetítésével nézheted meg a döntőt. Kövesd figyelemmel az eseménnyel kapcsolatos fejleményeket!

Április 5-től és május 5-ig: Használd ki a kreditkedvezményeket, küldetéseket és ajánlatokat a két új Max. jármű akcióval, melyek remekül illenek az új Battle Pass-hősökhöz. Juss fel a brit fejlesztési fa ágának csúcsára a nemzet nagy becsben tartott közepes harckocsijáig, a Centurion AX-ig, vagy egészítsd ki a gyűjteményedet az automata töltőmechanizmussal felszerelt olasz nehéz harckocsikkal, X-es szinten a Rinocerontéval, amely olyan kemény, mint az állat, amelyről a nevét kapta.

Április 7-től április 14-ig: Csatlakozz hozzánk egy sor különleges küldetésre, amelyek során megszerezheted a vadonatúj Húsvéti tojások matricát és a Húsvéti nyuszi 2D-stílust. Ezeket a testreszabási elemeket, valamint a három speciális járművet meg is vásárolhatod a Prémium boltban!

Április 12-től április 18-ig: Ez a 12. évfordulónk az NA és az EU szerveren, mi pedig készen állunk az ünneplésre különleges küldetésekkel, amelyek ünnepi feliratokat, matricákat és fizetőeszközt adnak, amelyet a játékbeli születésnapi boltunkban költhetsz el. Plusz 1 nap WoT prémium fiók, csak azért, mert eljöttél. Kövesd az eseménnyel kapcsolatos fejleményeket!

Április 19-től május 28-ig: Kiértékeltük a visszajelzéseiteket, ami alapján bevezetünk néhány fejlesztést a 7v7-módban, beleértve a járművek átdolgozott szerepképességeit és egy rendszert, amely egy sor egymást követő heti harci küldetést tartalmaz. Készülj fel két új pályára (Airfield és Glacier), és szerezz exkluzív testreszabási elemeket a jutalmak között.

Április 21-től április 24-ig: Az akció a hónap végén visszatér, hogy a maximumot hozhasd ki a legénységeidből. Teljesíts küldetéseket, hogy értékes fogyócikkeket és extra XP-t szerezz a járműveidben keményen dolgozó embereidnek. Használd ki a legénységgel kapcsolatos kedvezményeket és a különleges átváltási arányt szabad XP-ről legénységi XP-re is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.