Az új Battle Pass járművek paramétereit máris megváltoztatták

Az új Battle Pass járművek paramétereit máris megváltoztatták

Jobb, ha tudod, hogy az új kínai nehéz harckocsi és az új német páncélvadász is módosított teljesítménnyel gördül be a garázsodba.

A tokenekért kapható ritka IX-es szintű járművek listája ismét bővült – immár kilenc járműből áll. Az új sztár a KPz 3 Projekt 07 HK és a BZ-58-2. Mindkettő normál nagy méretű szerszámkészlettel (a „korlátlan“ fajtával) van felszerelve. A csavar a dologban, hogy még mielőtt kiadták, módosították mindkét tank paramétereit. Vajon rosszabbak vagy jobbak lettek, mint eredetileg?

BZ-58-2

A BZ-58-2 (24 tokenbe kerül) egy kicsit eltér a tipikus kínai áttörő nehéz tankoktól. Nagyot tud ütni, kemény a tornya és egy kicsit lassan céloz. Azonban lövege meglehetősen pontos (egy nehéz tankhoz képest) és -8 fokos lövegsüllyedéssel rendelkezik, ami a kemény felső homlokpáncélzat kombinációjával alkalmassá teszi ezt a harckocsit a terepalapú játékmódra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.