Egy új lengyel prémium nehéz tank tette tiszteletét a szuperteszten

Egy új lengyel prémium nehéz tank tette tiszteletét a szuperteszten

Érkezik a tank, ami elavulttá teszi az 50TP Prototypet, a jelenleg egyetlen lengyel prémium nehéz tankot.

Az 56TP egy 122 milliméteres főfegyverzettel felszerelt bestia, ami lövésenként 390-et sebez, amihez 221 milliméter normál, valamint 252 milliméter prémium átütési érték társul. A szórás 100 méteren 0,34 méter, a célzási ideje 1,9 másodperc, ami papíron lehengerlően ütősnek hat. A látótávolsága csupán 380 méter, ezért aligha számít majd hatékony felderítőnek normál felszereltség mellett. A páncélzata azonban nem különösebben lesz lenyűgöző. A torony védelme 200 milliméter, a test is csak közepesen védett a maga 80 milliméter páncélvastagságával. A tank HP értéke 1 450 pontra rúg, a végsebessége pedig eléri a 40 km/h értéket, amiket 17,9 LE/t fajlagos teljesítmény társul.

Összességében azt mondhatjuk, hogy ez egy kiváló löveggel rendelkező, viszonylag mozgékony, ugyanakkor gyengén védett nehéz harckocsi, ami elsősorban a sebességére és a tűzerejére támaszkodhat a harcban. Az 56TP egy rendkívül ígéretes koncepció, ami a defenzíven játszható 50TP Prototyp mellett egy offenzívan használható tank lehetőségével kecsegtet, aminek előnyös és hátrányos tulajdonságait szem előtt tartásával érhetünk majd el kiemelkedő teljesítményt a csatákban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.