LoL: Nem lesz több toronytörmelék ARAM-on!

LoL: Nem lesz több toronytörmelék ARAM-on!

Végre a Riot Games is rájött, hogy senki sem szerette ezt a mechanikát.

A 2023-as Preseason nem hozott túl sok változást a Summoner's Riftbe, vagy annak metájába, viszont az Ordító szakadékot és az ARAM-módot kicsit átszabta a Riot Games. Az egyik ilyen újdonság a toronytörmelék, avagy turret rubble volt, amely az első tornyok ledőlése után elzárta az ösvény egyik felét – azonban a mechanika egyáltalán nem volt népszerű, a fejlesztők pedig végre hallgatnak a játékosokra.

Bár a toronytörmelék az Előszezonban elnyerte a közösség tetszését, ahogy egyre többet játszottunk az új mechanikával, egyre kevésbé értettük, mit gondolt a Riot Games, amikor tesztelte az újdonságot. Eleinte érdekes új lehetőséget képeztek a Tier 1 tornyok maradványai, azonban nem kellett sok idő, hogy az új feature miatt az a csapat nyerjen, ahol a több zónázó képességgel bíró hős kerül a lobbyban. Ennek ékes példái a Viktorok és Aniviák, a reworkje óta pedig Aurelion Sol is, akinek az E-je teljesen lefedte az ösvény azon oldalát, amelyet a torontörmelék szabadon hagyott.

Szerencsére a Riot Games is látja a problémát, Riot Maxw3ll pedig biztosított mindenkit, hogy a 13.5-ben vagy a 13.6-ban kiveszik a játékból a toronytörmeléket. "Szerintem egy érdekes mechanika volt, ami viszont végső soron több rossz helyzethez vezetett, mint amennyi hasznot hozott a játékosoknak." A Riot Games viszont jó változtatásokat is eszközölt a Preseason során, ugyanis az ARAM Hexkapuk megtalálták a helyüket, és pörgetik a játékot. Ami viszont nem megy, azt nem kell erőltetni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!