The Last of Us, Assasin's Creed – Ezekkel játszunk a hétvégén

The Last of Us, Assasin's Creed – Ezekkel játszunk a hétvégén

A héten jelentőségteljes megjelenések voltak, ezek mellé pedig válogattunk még pár játékot, hogy semmiképp ne unatkozzatok a hétvégén.

Izgalmas hetet zárunk a játékmegjelenések terén, így most sokaknak nem is okoz akkora fejtörést a megfelelő cím keresése a kikapcsolódásra. Ebben a cikkben végigvesszük, hogy mik érkeztek a héten, és, hogy az aktualitásuk miatt mely alkotásokat lehet érdemes előkeresni a hétvégére.

 The Last of Us Part 1 

A Last of Us játékok alapján készült sorozat letarolta az egész világot, így a nézőknek pont kapóra jött a Part 1 márciusi 28-ai PC-n való megjelenése. Így végre egy újabb közönségnek van lehetősége átélni Joel és Ellie kalandjait, sajnos azonban nem felhőtlen az öröm. Az első visszajelzések nagy számban negatívak, ugyanis a játék nem megfelelően van optimalizálva, és több egyéb hibával is küzd. Ettől függetlenül érdemes belevetni magunkat, és reméljük minél hamarabb gondtalanul élvezhetjük.

 Crime Boss: Rockay City 

Ebben a játékban ismert szereplők bőrébe bújhatunk, hogy a város legkeményebb bűnözőivel szálljunk versenybe. A szintén március 28-án megjelent játékot kipróbálhatjuk egyedül, de akár barátokkal is. Miután a metropoliszban megüresedett a király helye, nekünk kell azt megszerezni, és ezért képesnek kell lennünk bármit bevállalni.

 Sifu 

A Sifu PlayStationre már régebben megjelent, azonban most vált elérhetővé Xboxon és PC-n. A realisztikus harmadik személyű verekedős játékban a bosszú útjára lépünk, és ebben a különböző harcművészetek lesznek a segítségünkre.

 Tunche 

Ez egy 2021-es akciójáték, melyben a nevét adó nagy hatalmú Tunche lényt, és gonosz szolgáit kell legyőznünk, hogy barátainkkal elhozzuk a békét az Amazonas dzsungelébe. Ebben a kézzel rajzolt világban négy különböző univerzumban harcolhatunk, mindig más és más ellenfelekkel, míg fényt nem derítünk az igazságra. A játék most ingyenesen beszerezhető az Epic Store-ból, az alap ára pedig 5 520 Ft volt.

 Assassin’s Creed 3 Remastered 

Az Assassin'S Creed sorozat legendás 3. részét ezzel a verzióval újraélhetjük, megújult grafikával és játékmechanikával. A 2019. március 29-én megjelent játék az amerikai forradalom idejébe röpít minket vissza, ahol kulcsfontosságú szerepet kapunk a történelem alakulásában.

Kövess Minket!



Jobban szerettek hétvégén játszani, mint hétköznap?

  • 80 %
  • 20 %

Közvetítések