Ahol a méret a lényeg! - Nagy kijelző az igazi élményért

Ahol a méret a lényeg! - Nagy kijelző az igazi élményért

Minőségi telefont olcsón? Ma már ez sem lehetetlen, sőt!

Akár foci rajongó vagy fanatikus Forma-1 szurkoló vagy, abban biztosan egyetértünk, hogy ha a tv közvetítések mellett a telefonodon is szeretnéd élvezni a játékélményt, szükséged van egy nagy kijelzőre és egy jó telefonra. Amihez a legtöbbször mélyen a zsebedbe kell nyúlni, de nem akkor, ha egy használt Huawei mellett döntesz, amihez a Rejoy.hu-nak hála őrületes kedvezményekkel hozzájuthatsz! 

Használt okostelefon megbízható forrásból

Az igazi játék rajongók pontosan tudják, hogy annál élvezetesebb a játék, minél nagyobb és jobb felbontású kijelzővel rendelkezik a mobil, ami ehhez mérten gyakran elég drága is. De miért is költenél kisebb vagyonokat egy új készülékre, ha megbízható forrásból juthatsz használt mobilhoz? 

A Rejoy.hu néhány évvel ezelőtt éppen azzal a céllal jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé válhasson egy-egy csúcsminőségű telefon megvásárlása, ráadásul megbízható forrásból. 

A megbízhatóságra garancia, hogy minden, a Rejoy.hu-hoz bekerülő készülék egy többlépcsős, külső-belső ellenőrzésen megy keresztül, aminek fontos lépése az akkumulátor, a hardver és a szoftver, valamint a kamerák és hangszórók ellenőrzés. Az alapos átvizsgálás és esetleges javítások után a felújított telefon egy új készülékhez képest 85-90%-os teljesítményre képes.

Verhetetlen ár-érték arány

Akár iOS, akár Android operációs rendszerrel rendelkező készülékekről beszélünk, könnyű azon kapni magad, hogy egy márka elkötelezett vásárlója lettél, ami nem is csoda, hiszen a jól megszokott, bevált márkától nehezen válik meg az ember. 

Legyenek akár Apple, Samsung vagy Huawei telefonok a kedvencek, azt tudjuk, hogy a minőségnek ára van, egy kis kedvezménynek pedig mindenki örül! A Rejoy.hu pedig nem is kis kedvezménnyel kínálja a felújított mobilok arzenálját, hiszen akár 40%-kal a bolti ár alatt is megvásárolhatók készülékek az oldalon keresztül.

Garancia

A használt telefonokkal kapcsolatban felmerülő gyakori ellenérv - főleg, ha a sokat használod a telefonod - az a garancia elvesztése. Nem is alaptalanul, hiszen sokan 2-3 év után adnak túl a telefonjukon, amikor a garancia többnyire már nem érvényes.

A Rejoy.hu erre is gondol, hiszen minden megvásárolt készülékre 12 hónap javítási garanciát vállalnak, valamint 30 napos pénzvisszafizetési garancia is érvényes minden telefonra, ha a kézhezvételkor mégsem az lenne a dobozban, amit elképzeltünk. 

Összefoglalva tehát javítási és pénzvisszafizetési garancia, alaposan átvizsgált telefonok, HD minőségű képek, részletes termékleírás, csúcskategóriás, garanciális Huawei telefonok, gyors kiszállítás és megbízható minőség is vár rád a Rejoy.hu-nál!

Kövess Minket!