CoD: Apró, de lényeges frissítést kapott a Warzone 2.0

CoD: Apró, de lényeges frissítést kapott a Warzone 2.0

Egy-két bugfix, egy-két másodperc nerf a Resurgence módban.

Az Infinity Ward nemrég adott ki egy apró, de meglepően súlyos update-et a Call of Duty Modern Warfare 2 és a Warzone 2.0 Season 2 Reloaded ciklusában. A változtatások mind a Multiplayer, mind pedig a Battle Royale módot érintik, azonban az utóbbihoz nem csak javítások és stabilitási fejlesztések érkeztek, hanem a játékmeneten is alakítottak a fejlesztők.

A Warzone 2.0 egyik népszerű játékmódját, a Resurgence-t célozták ezúttal az Infinity Ward háza táján. A Resurgence mód egy kicsit jobban hasonlít a Multiplayerre, mint a Battle Royal-ra, ugyanis a csapattársak "maguktól" újraélednek haláluk után. Azonban ezen a csapatok életben maradt tagjai tudnak segíteni, ugyanis a társak death timereiből több másodpercet is lefaraghatunk akkor, ha például kevlárt törünk, headshotot osztunk ki, ellenfelet fektetünk, vagy iktatunk ki a játéból. Az Infinity Ward ebbe nyúlt bele egy nagyon picit, ugyanis a páncéltörés az eddigi 2 másodperc helyett már csak 1-et szed le a csapattársaink újraéledési idejéből, a knockolás, a headshot és az elimination pedig 5 másodperc helyett csak 4-et farag le abból a bizonyos órából. Ezek az egy másodpercek nem tűnnek olyan vészesnek, azonban egy olyan gyors és pörgős játékban, mint a Call of Duty, gyakrlan egy másodpercen múlik minden, így ezek a nerfek akár teljesen megváltoztathatják egy-egy mérkőzés lendületét.

Emellett az Infinity Ward rengeteg stabilitási problémát oldott meg, valamint kipatchelt olyan hibákat, amitől a játék egyszerűen kifagyott. Emellett olyan hibákat javítottak, mint az ATV-vel falban autózás, a Ranked és profi map poolba nemrég bekerült Himmelmatt Expón is kijavítottak pár olyan falat, amelynek csak az egyik oldaláról lehet átlőni, valamint a Sprint to Fire idő hibáit is javították. Összességében az Infinity Ward nem nyúlt bele sok mindenbe, de arra kíváncsi vagyok, hogy a Resurgence időváltoztatások mennyire kavarnak be azoknak, akik minden nap ezzel a móddal játszanak.

Kövess Minket!