Itt a Pókember: A Pókverzumon át új, lehengerlő előzetese

Itt a Pókember: A Pókverzumon át új, lehengerlő előzetese

Miles Morales egy halom Pókemberrel találkozik új kalandja során, és kiderül, hogy végülis „önmaga” lesz a legnagyobb ellensége.

A Sony révén idén nyáron ismét kirándulást tehetnek a Marvel-rajongók a Pókverzumban, és alighanem sokan már tűkön ülve várják az Oscar-díjas Pókember: Irány a Pókverzum! folytatását. Miles Morales tehát hamarosan visszatér a nagyvászonra a Pókember: A Pókverzumon át című filmmel, amely talán minden idők egyik legjobban várt képregényfilm-folytatása, amire a legújabb trailer csak rátesz egy lapáttal, hiszen tele van jó néhány teljesen új képkockával. Feltűnik a röpke kedvcsinálóban az ellenfelei közül Spot, aki eredetileg az 1985-ös Spectacular Spider-Man 96. számában jelent meg először, és bizony elég különös képességgel rendelkezik, melyet meg is csodálhatunk egy rövid snitt erejéig.

Rajta kívül viszont a fő hangsúly a megszámlálhatatlanul sok másik Pókemberen lesz. Miles Morales emellett közel kerül Gwen Stacyhez, akiről már eddig is tudni lehetett, hogy Spider-Womanként segíti majd főhősünket. Az előzetes vége felé pedig egy híres Pókember mémet is belecsempésztek az alkotásba a készítők, de előre nem lőjük le a poént, valószínűleg mindenki könnyűszerrel kiszúrja majd.

A Pókverzumon átban a szinkronszínészek tekintetében visszatér Shameik Moore (Miles Morales), Hailee Steinfeld (Gwen Stacy) és Jake Johnson (Peter Parker). Oscar Isaac pedig az Irány a Pókverzum! stáblistás jelenete után újra Pókember 2099-nek kölcsönözheti a hangját, de most azért jóval több szerep jut neki.

Az új szereplőket eközben Issa Rae (Jessica Drew) mellett Karan Soni (Spider-Man India), Jason Schwartzman (Jonathan Ohnn/Spot), Daniel Kaluuya (Hobart 'Hobie' Brown), Shea Whigham (George Stacy) és Jorma Taccone (Adrian Toomes) keltik életre hangjukkal. Az írógárdából viszont csak Phil Lord maradt meg az első részt követően, és a forgatókönyvet most Christopher Millerrel és Dave Callahammel együtt hozták össze, míg a rendezésért Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, és Justin K. Thompson felelt.

A Pókember: A Pókverzumon át június 2-án landol a mozikban.

Kövess Minket!