Formabontó lesz a Marvel's Spider-Man 2!

Formabontó lesz a Marvel's Spider-Man 2!

Pókember és környezete még több lehetőséggel bővül, nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Egy fejlesztő jóvoltából betekintést nyerhettünk az Insomniac mindennapjaiba, megtudhattuk mivel is készül a Marvel's Spider-Man mögött álló stúdió a közeljövőben. A Pókember-játék fantasztikusan sikerült, kérdés nem volt azzal kapcsolatban, hogy érkezzen a második rész. Ott még magasabbra teszik a lécet, hogy egy igazi mesterművet kapjunk ismét.

A vezető motorprogramozó, Elan Ruskin egy Twitch-stream során elárulta: „Van néhány nagyon menő párbeszédtechnológia, ami a következő játékban fog megjelenni.” Sajnos ennél többet nem árult el, szóval a kijelentése több kérdést is felvet, bár ettől függetlenül nagyon izgalmasnak hangzik. Egy felől nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy Ruskin melyik játékra utalt. Lehetséges, hogy a Marvel's Spider-Man 2-ben, de az is lehet hogy a Marvel's Wolverine-ben jelenik majd meg a különleges technológia.

A Marvel's Spider-Man folytatásáról még 2019-ben derült ki, hogy 2023 őszén jelenik meg. Bár nem lehetetlen, de nem úgy tűnik, hogy az Insomniac bármit is tervezne most és idén ősz között, így valószínű, hogy a stúdió "következő játéka" a Marvel's Spider-Man 2 lesz. Emiatt ez az elsőszámú tippünk. Azonban ha mégsem a Pókember folytatására utalt, a másik cím, ami az Insomniac utána következő játéka lehet, az bizony a Rozsomák-játék, amiből a 2019-es leleplezése óta nagyon keveset láttunk. Annyit tudunk, hogy a játék valószínűleg még mindig a fejlesztés korai szakaszában van, mivel úgy tűnt, hogy a motion capture a játékhoz csak 2022 áprilisában kezdődött el. A másik kérdés, ami felmerült az az, hogy mégis mit értett a fejlesztő a párbeszédtechnológia alatt. Ami lehetséges, hogy valamiféle dialógusfához vagy esetleg intuitívabb NPC-khez vezethet. Jelenleg csak találgatni tudunk, de izgalmas tudni, hogy az Insomniac új technológiákat és funkciókat tervez a játékaiba. 


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!