A Wolverine-játék elkerüli a Fox X-Men univerzumát

A Wolverine-játék elkerüli a Fox X-Men univerzumát

Azok, akik nem szeretik a filmeket, most fellélegezhetnek.

Az Insomniac még 2021 szeptemberében a Spider-Man 2-vel együtt jelentette be, hogy készítik a Wolverine játékot. Azonban a napokban további részletek derültek ki a programról Jeff Grubb – a Giant Bomb riportere – által, aki a Game Mess Mornings műsorában nem csak a Gears of War-sorozatról ejtett néhány szót, hanem a Rozsomákról is. Arról már tegnap beszámoltunk nektek, hogy milyen korhatár besorolással és mikor érkezhet, azonban az is kiderült, hogy messzire elkerüli a Fox igencsak megosztó X-Men univerzumát.

Egyébként teljesen önálló világban játszódik majd, ugyanis nem csak a filmek nem jelentik majd az alapját, hanem az Insomniac Pókemberétől is eltérő univerzumban lesz lehetőségünk mászkálni. Visszatérve a filmekre, jó néhány borzasztóan gyenge lett, másik jobban sikerült, de egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy mindig hozná az elvárt minőséget. Éppen ezért jó ötletnek tűnik új alapokra helyezni a készülő videójátékot.

„[Az Insomniac] el fogja kerülni, hogy bármilyen kapcsolat legyen a játék és a már ismert univerzum között. Nem adnak lehetőséget annak, hogy bármilyen módon a Fox-filmeket idézze. Ez a program a saját lábán áll majd” – mondta Grubb. Hozzátette, hogy a játék valószínűleg „még azelőtt játszódik, hogy [Rozsomák] csatlakozik az X-Menhez.” Tehát senki se számítson X-Men játékra, ez csak és kizárólag Wolverine-ről szól majd.

Fontos, ezek nem hivatalos információk, azonban ismerve a bennfentes múltját, nagyon is valószínűnek tűnik, hogy az állításai igazak. Az ötlet is helyén való, csak támogatni tudjuk. Az X-Men filmes franchise-tól való elszakadásnak sok értelme van, és egyáltalán nem sokkoló hír. Az Insomniac a saját útját járja, mindenféle megkötések nélkül, ami csak jót tehet a programmal. Ettől még nem kell a rajongóknak teljesen lemondani az X-Menről várhatóan. A Marvel's Spider-Man is tartalmaz easter eggeket, apró utalásokat Pókember néhány ikonikus pillanatára a nagyvásznon. Ezek a kikacsintások pedig csak színesebbé teszik az egész világot amiben játszódik, miközben nem veszi el annak szabadságát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!