Lehet, hogy a Wolverine-játék már jövőre megjelenhet?!

Lehet, hogy a Wolverine-játék már jövőre megjelenhet?!

Végre izgalmas hírek érkeztek a várva várt Farkas játékról.

Az Insomniac még 2021 szeptemberében a Spider-Man 2-vel együtt jelentette be, hogy készítik a Wolverine játékot, mely mint kiderült a karaktert máshogy hivatott bemutatni, így kerülik a filmekben látott elemek felhasználását. Ez nyilvánvalóan tovább fokozta a rajongók érdeklődését, így minden információt érdemes megvizsgálni.

Jeff Grubb – a Giant Bomb riportere – egy élőadás keretében osztotta meg követőivel azt, hogy mit tud a munkálatokról, melyek között szerepelt a fent említett karakterábrázolást is. Továbbá arról beszélt, hogy a fejlesztők szívük szerint R – azaz a legmagasabb – korhatár-besorolást adnának a játéknak.

„Az R az, amire vágynak… ez az egyik olyan koncepció, amit hallottam. Szerintem egy M-kategóriás Wolverine működhet, egy M-kategóriás szuperhősjáték is működhet, és valószínűleg ez a megfelelő karakter hozzá.” – mondta Grubb.

Arról is hallott, hogy a Wolverine akár már 2024 őszére elérhetővé válhat ami azért lenne durva, mivel idén ősszel adják ki a Spider-Man 2-őt –, de 2025 is sokszor szóba került. Ezen információk tükrében jobb a későbbi megjelenésre számítani, és akkor nem érhet minket akkora csalódás. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnétek, ha megkapná a legdurvább besorolást a játék?

  • 86 %
  • 0 %
  • 14 %