Új animációk és skinek jöhetnek egy CS2-szivárgás szerint

Új animációk és skinek jöhetnek egy CS2-szivárgás szerint

Az adatbányászok elől még a Valve sem tudja elrejteni, hogy milyen izgalmas apróságokkal készülnek az új játék megjelenésére.

Bár elég sokat tudunk a nyáron érkező Counter-Strike 2-ről – néhány szerencsés kiválasztott már játszhat is vele –, azért vannak még titkai a Valve-nak. Persze az egyre nagyobb adatbányász közösség elől ők sem tudnak mindent elrejteni, így derülhetett ki, hogy az új játékban a fejlesztők lemodellezték néhány fegyverben a töltényeket, továbbá az is, hogy a fájlok között „tauntok”, azaz teljesen új karakteranimációk is vannak.

Az új fegyver modell részletek még egy nagyot dobhatnak az utóbbi időkben ismét fellángoló skinek iránti érdeklődésen. ZooL szerint többek között a P90-ben is lemodellezték a tár tartalmát és a jövőben ez akár arra is használható lesz, hogy a skinkészítők átlátszóvá tegyék a borítást és valós időben animálva láthassuk, ahogyan kiürül a tár. Mivel szinte biztosan nem unalmában rakta bele a játékba ezt a Valve, ezért elég gyanús, hogy végre kaphatunk valódi áttetsző fegyvereket majd az olyan trükkök után, mint az X-Ray vagy Clear Polymer skinek. 

De nem ez az egyetlen új érdekesség, ami a héten kiderült. Gabe Follower ugyanis potenciális taunt animációkat talált a fájlok között, amelyeket FPS és TPS nézetből is kirendereltek a fejlesztők. Ezek akár a szokásos játékvégi animációk is lehetnének, de Gabe Follower teljesen más fájlban találta őket és szerinte ezért sokkal valószínűbb, hogy ezeket a Danger Zone meccseken spamelhetjük majd, mint valami Fortnite-táncot. Ezen felül apróság, de az úszás animáció is megváltozott. Ezt mondjuk pont nem tudta még kipróbálni senki sem – Dust2-n még a csapból is por folyik.

Borítókép: Valve

Kövess Minket!