Jönnek az új Star Wars filmek, visszatér Rey Skywalker is!

Jönnek az új Star Wars filmek, visszatér Rey Skywalker is!

Végre új Star Wars-filmeket kapunk, bár nem feltétlen örülünk mindegyiknek.

Hol vannak már a Star Wars-filmek?! Évek óta hallgatja ezt a kérdést a Disney, pár hete pedig válaszokat is adtak a rajongók kérdéseire. A 2023-as Star Wars Celebration alkalmával nem csak az Ahsoka-sorozat kapott előzetest, de új mozifilmekről is lerántották a leplet. Aki esetleg lemaradt volna, az ma, a hivatalos Star Wars-nap alkalmával behozhatja a lemaradást!

A Celebration alkalmával mutatták be többek között az új roadmapet is, amin már filmeket láttunk. Persze a címek még bőven változnak majd, de azért az egész beszédes.

Először a múltba repülünk vissza, hiszen James Mangold filmjei a Jedi Rend első napjairól szólnak. Sőt az első igazi Jedi is szerepet kap. Egyelőre ezt az érát eddig csak maximum képregényben láttuk, de az biztos, hogy tele van lehetőséggel.

Sharmeen Obaid-Chinoy viszont a jövőbe kalauzol. Az ő filmjei a IX. rész után 15 évvel játszódnak majd. A történet középpontjában pedig Ray lesz, aki megpróbálja újjáépíteni a Jedi rendet.

Végül pedig Dave Filoni is lehetőséget kap. Ha pedig hinni lehet a híreknek, akkor ő lehet az, aki lezárja majd a Mandoverse történet szálat, ami azt jelenti, hogy Din Djarin a széles vászonra költözhet.

Kövess Minket!