Minden easter egg a Spider-Man: Across the Spider-Verse előzeteséből

Minden easter egg a Spider-Man: Across the Spider-Verse előzeteséből

Nézzük meg, hogy mit is láttunk pontosan.

A 2018-as Into the Spider-Verse egy olyan animációs Pókember-film volt, amire senki nem számított, de mindenkinek szüksége volt rá. Miles Morales kalandjait nemcsak a nézők, de a kritikusok is imádták. Olyannyira, hogy még Oscar-díjat is kapott a Legjobb Animációs Film kategóriában. Ha pedig minden oldalról jól fogadták, akkor a következő rész már szinte kötelező volt, amihez először tavaly decemberben érkezett az első trailer. Viszont, ahogy közeledik a június 2 és a premier dátuma, a Sony úgy gondolta kell még egy előzetes. 

Ugyan a hype már eddig is magasan volt, de ez még erre is rátett egy lapáttal. Ugyan az egész csak 3 perc körül van, de annyira telepakolták információval, hogy az ember csak a fejét kapkodja, hogy most akkor mi van? Lássuk hogy mi az amit láttatok ugyan, de mégsem vettetek észre. A képre kattintva, a galériában igazán érdekes részleteket találhattok.

A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.