Bréking: Befutott a Pókember: Irány a Pókverzum 2. előzetese

Bréking: Befutott a Pókember: Irány a Pókverzum 2. előzetese

A film 2023 júniusában érkezik a mozikba.

Nem mostanában jelenik meg a többször csúsztatott Spider-Man: Across the Spider-Verse, a népszerű, 2018-as Irány a Pókverzum folytatása. Azonban most, hogy már csak 170 napot kell várni a magyarországi premierig (2023. június 1.), vélhetően a Sony marketingje is jobban felpörög.

Ennek az első jele pedig nem más, mint a még friss és ropogós előzetes alább. Nincsenek nagy spoilerek benne, de most először jobban is szemügyre vehetjük a Miles Moralesre és társaira váró kétrészes kaland első fejezetét. Az előzetes nagyrészében Miles és édesanyja, Rio beszélgetését hallhatjuk, amint Miles-nak próbál útmutatást adni a felnőtté válásban. Ezzel párhuzamosan láthatjuk, hogyan csöppen bele a nem éppen hétköznapi multiverzumos kalandba Gwen Stacy invitálására.

Amit eddig is tudni lehetett és most már biztos, hogy Miles szülei, valamint Gwen Stacy és Peter B. Parker a főbb szerepekben térnek vissza a második etapban. Hozzájuk csatlakozik még Oscar Isaac 2099-es Pókembere, Issa Rae Póknője, valamint feltűnik a karakter japán és punk verziója is – ha másképp nem, cameo szerepben. Utóbbi kettő viszont nem kapott központi szerepet az előzetesben. Azonban a korábbi pletyka, miszerint Tom Holland Pókembere is feltűnhet, továbbra is az marad, pletyka. Hiszen a karakter nem tűnt fel az előzetesben – hacsak nem az egy ponton többszáz Pókit felvonultató jelenetben rejtették el őt.

Az igazán szemfülesek pedig egy másik jól ismert Pókembert is kiszúrhattak. Érdemes 1:24-nél alaposan átnézni a képet, ugyanis ott van Miles oldalán a Marvel's Spider-Man játékból megismert Pókember is!


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Sony

Kövess Minket!