Tom Holland Pókembere is csatlakozhat a pókverzumhoz!

Tom Holland Pókembere is csatlakozhat a pókverzumhoz!

Irány a pókverzum... ha minden jól megy.

Bár a rajongók között talán megosztó lehet az MCU-ban látott, Tom Holland-féle Pókember karaktere, összességében talán soha nem volt annyira népszerű a szuperhős, mint most. Ha minden jól megy, akkor hamarosan egészen új közegben is feltűnhet majd a barátságos és közkedvelt Pókember Holland megformálásában, a legfrissebb pletykák ugyanis egy animációs szerepről szólnak.

Ezúttal nem saját filmről van szó. A The Cosmic Circus értesülései szerint Tom Holland Pókembere a 2023 nyarára halasztott Spider-Man: Across the Spider-Verse c. animációs filmben tűnhet majd fel, ami a 2018-as nagy sikerű Spider-Man: Into the Spider-Verse folytatása lesz. Ha csak felületesen is, de már az első rész is foglalkozott a párhuzamos univerzumok és a kvázi végtelen variációban élő Pókemberek témájával, az ígéretek szerint pedig a folytatás, mindent a négyzetre emel majd.

Állítólag 240 egyedi karakter tűnik majd fel a filmben, persze kötve hisszük, hogy mind a 240 központi figurája lesz a cselekménynek. A források szerint Tom Holland karaktere is szerepelhet a filmben, azt egyelőre nem tudni, hogy a 26 éves színész szólaltathatja-e majd meg a karaktert.

Sőt, ha ez önmagában nem lenne elég izgalmas, akár a Marvel's Spider-Man hálószövője is szerephez juthat majd! Kíváncsian várjuk, hogy végül mi valósulhat meg mindebből, ahogy azt is, hogy vajon kik tűnhetnek majd még fel az említett 240 karakter között. Vajon láthatjuk akár Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldot is?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!